.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, February 28, 2011

SAYA SOKONG VLOGGER MALAYSIA


Assalamualaikum semua ('',), yahuuuu!!! jumpa lagi kita di ruangan "godek² bersama abam senin!!!" adehhh~ kenot go feder lansum, berangan je lebih... koh koh koh

Ok², saya nak join segmen dari BRO BEN
bertajuk seperti di atas...('',)

Dengan rasa rendah diri dan bersemangat waja, saya BRO MONDAY pemilik blog Bro Monday's Life sangat menyokong VLOG 1 MALAYSIA ni...kipidap!!! usah gentar dalam membuat sesuatu perkara yang bermanfaat seperti ini..kita blogger harus bersatu padu dalam hal ini...HIDUP VLOG!!!

Sekian, terima kasih...

22 comments:

sicKo^ said...

segmen baru lagi.. nak join. nak join..

BRO_MONDAY said...

bro sicko : join jangan x join...ai nak gi TM Serdang depan komuter japgi ni...nak gi maki dan buat aduan pasal Streamyx...adehhh~ ai dah baca entry yu aritu pasal komplen lembab staff nye ...

iManAzRaf said...

jalan2 dari segmen bro ben =)

BRO_MONDAY said...

miss imanazraf : selamat datam ke blog ai ni...('',) ai nak terjah yu punye pulak...

YanaMIB said...

bila bro nk ada vlog plak?? kehkehkeh~

BRO_MONDAY said...

miss yana MIB : belom sampai masa lagi...koh koh koh usha line dulu...teringat lagi terima vlog dari Lisa Surihani gadis yam ai minat tu...masa raya dulu...adehhh~

Budak Botak said...

melawat blog Bro Monday. he3, bila bro nk ada Vlog?

BRO_MONDAY said...

budak botak : tengkiu sudi terjah blog ai ni ye geng!!! ai nak ada vlog sendiri bila? wah...tajam soklan tu...goyam lagi ah geng, belom sampai masa nye...koh koh koh

Jejaka Terhangat said...

JT sokong vlog yang berbakat jek..contoh mcm blog dia ni..tgk vlog dia..superb..

http://floatingoxygen.blogspot.com/search/label/Vlog

jangan anggap video hua2 tu sbg vlog dah la..byk bezanya..lagipon vlog ni sgt bahaya utk pompuan..kat utube sendiri kita dah tgk brape ramai gadis melayu kita dah memalukan diri kat sana kan..hope vloggers ni dapat jaga adab sbg sorang muslim dlm nak buat video..jgn lebih2 sudah..=)

Izamir Ridzwan said...

assalam bro.. saya join jugak... bila pulak nk buat vlog?

apisv2 said...

slm kunjungan...
saje usha2 pendapat korg;p

Saya Sokong Vlogger Malaysia

BRO_MONDAY said...

bro JT : tengkiu di atas komen menggalakkan yam yu bagi ni...ai segan lah dok depan kamera...koh koh koh

IR : ai belom sampai masa nak ada vlog lagi...(',) ok, jap gi ai terjah yu lagi...koh koh koh

apisv2 : terjah jugak!!! adehh~

Ujang9897 said...

vlog bro monday tak lama lagi..=)

BRO_MONDAY said...

ujang : ai on je...tapi yu kena lah ajar ai bagaimana...ai kan nubis..koh koh koh

mas.saari said...

singgah dari blog abg ben..
jom follow2 utk tambah kenalan!

saya pun sokong vlogger malaysia..

BRO_MONDAY said...

miss mas.saari : ('',) salam pekenalan jugak!!! ai terjah blog yu japgi...tengkiu gak kat yu coz sudi datam sini...

eyqasara said...

saje nak jenguk2 pendapat.. ;)

BRO_MONDAY said...

miss eyqasara : hai!!! tengkiu sudi jengok blog ai tau...ai nak gi terjah yu punye pulak!!! koh koh koh

ejulz said...

Jgn sampai terlepas lagi bro.. boleh salah masa.. haHa.. adeiii

BRO_MONDAY said...

asroL : koh koh koh tau x pe.....

diana said...

kalau vlog tu bagus..
menarik..
boleh la sokong,.,..
tak kan nak sokong je tapi tak tau isinye apa..kn??
vlog yang tak de paedah nak sokong jugak ke??
huhu..

BRO_MONDAY said...

miss diana : ('',) betul tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...