.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, February 28, 2011

SELESAI SUDAH, FUH~ LEGA RASA HATI !!!

Assalamualaikum rakan² blogger yang saya kasihi, terima kasih sudi membaca coretan di "bro monday's life"...('',)

Pertama sekali saya nak ucapkan juga selamat hari Isnin, hari kegemaran saya!!! diharapkan kita semua ceria sepanjang hari ini dan hari² lain...

Sabtu yang lepas 26/2/2010, saya berkampung di IPD PUTRAJAYA hampir 5 jam dari pukul 9pagi hingga lah ke pukul 2petang...semuanya hanya kerana nak settle kan saman yang dah tertunggak, seperti yang dah saya sebutkan di entry yang lepas...

~SILA KLIK SINI JIKA NAK BACA BALIK~

Ini dia bukti pembayaran saman saya tempohari...




Akhirnya berjaya jugak!!! Lingkup RM450 setelah dapat diskaun sebanyak 50%, jumlah asal adalah RM900...adehhh~

ANDA BUAT, ANDA DAPAT!!! koh koh koh

Baiklah, sampai sini dulu coretan saya setakat ini, jumpa lagi nanti!!!

6 comments:

b a m b a m ' s said...

syoknya dapat rm450 wat shopping..kkekekekekke..

BRO_MONDAY said...

cik bam² s : adehhh~ betul tu, tapi nak buat cemana? setel kan yam pentim...kang susah pulak kena bleklis nak reniu roktek kete bulan 4 nanti...

sicKo^ said...

sayang nyer RM450 tu.. Klau belanja aku makan kan bagus

BRO_MONDAY said...

bro sicko : apa buleh buat??? bala...bala...bala...kite bakor je....koh koh koh

ejulz said...

ade link nak cek saman ke bro?? aku xtau kalau2 ada saman.. haHa

BRO_MONDAY said...

asroL : mudah je...taip SAMANNO.PLET hantar ke 32728

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...