.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, February 3, 2011

Giveaway eqbalzack "SEDUT KASI ABES! "

Salam mesra tu oL bloger2!!! ai miss yu oL lah...lama dah rasanye ai x on9 blog ni...ai sangat sibuk di opis tempohari...tambah pulak ngan PC opis ai yam di renovet oleh juruteknik komputer kesayangan ai iaitu abam othman kiper cekap team futsal opis! PC lama dah bertukar ke PC baru!!! yahuuuu...sangat sonok, nanti ada masa ai buat entry pasal ni ye...koh koh koh

Skam ni ai dah mula bercuti CNY...seminggu wooo...aritu gi Melaka! skam ni dah ada di kampum bini di Banting Selangor ('',) best!!!

Ok cite banyak xde, intro je dah panjam gile...saje ai nak perjelaskan keadaan sebenar...ai on9 je blog terus tenampak komen dari bro dim benihana
beliau sudah tag GA kat ai...GA dari bro eqbalzack..wah!!! menarik ni, beliau cam tetau je ai sangat berminat ngan GA...tengkiu bro dim ('',)

Banner GA ni adalah seperti yam tertera di bawah ni...koh koh koh sangat smart banner nye ni...cantek menarik tertarek memam de babom!!!



GA ni bertajuk "SEDUT KASI ABES!" , bunyi memam gempak..selalo nye bagi ai, penggunaan perkataan "SEDUT" ni selalo ai guna bila nak gi download muvie kat member2...koh koh koh pape2 pun terbaik lah tu bro eqbalzack coz meng create kan GA camni...ai sangat suka ok...('',) ape lagi? mari kite kasik sedut hadiah2 yam ditawarkan ni!!!!! koh koh koh

Syarat-syarat join & nengok hadiah-hadiah GA ni yu oL buleh KLIK DI SINI DENGAN PANTAS wow~sangat best hadiah nye ni...ai laik it so mac...

Skam ni tiba lah masanye untuk ai tag rakan!!! ai sangat suka peringkat ni...dan ai berbesar ati utk ajak rakan ai soram ni join sama...ai nak tag ASROL a.k.a ejuLz

Samat berjaya ai ucapkan kepada diri ai sendiri dan jugak asroL serta rakan2 lain yam turut sama memeriahkan GA bro eqbalzack ni...

wan mor ting, don foget TARIKH TAMAT GA ni adalah pada
6 Februari 2011 (Ahad) : 11.59 malam

12 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

good luck

Dim Benihana said...

ok gud luck ye...
lame betul xon9, igt bercuti sakan td..

BRO_MONDAY said...

sis LM : tengkiu2....('',)

BRO_MONDAY said...

gud lak tu yu tuu...koh koh koh
tu lah pasal, lama ai x on9 blog...
cuti tetap cam biasa...sangat sonok...('',)

ejulz said...

siap bro..

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/02/giveaway-eqbalzack-sedut-kasi-abes.html#links

Along Usop said...

good luck kontest!.. =)

BRO_MONDAY said...

asroL : terbaik lah...x sia2 ai tag yu...yu buat pun dengan pantas! koh koh koh gud lak ok...

along : tengkiu bro , ai folo yu balik ok...koh koh koh

Along Usop said...

eh2 ejulz.. die dah hantar link kat entry bro Eqbalzack lom?.. kang naye je tak masuk list..=p

eqbalzack said...

SALAM..
esok Selasa, 15-2-2011, boleh singgah tengok keputusan GA di blog saya..tQ

BRO_MONDAY said...

bro eqbal : wsalam ('',) tengkiu or yor info...TERBAIK!!!

The Red Rambutan said...

Bro Monday - maaf lama tak masuk sini. Tengok tengok gitu je, tapi tak komen, kira tak masuk lah kan???

Apa-apa pun, aku nak masuk peraduan tu, kalah menang belakang kira, aku nak menang jugak. Koh koh koh!!

BRO_MONDAY said...

bro red : xde hal lah...ada masa kite singgah lah kan? bila sibuk xdapat lah...koh koh koh apa² pun tengkiu lah terjah sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...