.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Tuesday, February 22, 2011

HARIMAU MALAYA di Kelayakan Olimpik!!!




HARIMAU MALAYA
SEMOGA BERJAYA!!!
SEMANGAT KAMI WARGA MALAYSIA TETAP BERSAMA PERJUANGAN ANDA!!!


Assalamualaikum dan salam hormat diucapkan kepada semua pembaca "bromondayslife", seperti biasa pagi² saya akan berjalan sana sini melawat blog dan entry kawan²!!! Tengah jalan² tu, singgah sebentar di blog bro darkbatman, dengan rasa semangatnya terus saya pun nak share kan info terbaik ini...



**gambar di atas saya ambil dari blog bro darkbatman**

Jadi, hari Rabu malam Khamis mari kita semua free kan jadual untuk sama² ke Stadium Shah Alam ataupun di rumah ataupun di kedai mamak berhampiran!!! kita kasi gegar berikan sokongan padu mengiringi dan mendoakan kejayaan pasukan bola sepak nagara kita!!! ayuh~ rakyat Malaysia!!!

Akhir kata dari saya, MAJULAH SUKAN UNTUK SEMUA!!! Segulung ucapan terima kasih kepada bro darkbatman sudi share info terbaik ni...lantas membuatkan saya juga tertarik untuk kongsikan bersama semua...

14 comments:

Ujang9897 said...

gua nk pergi stadium..


amik kau kentut..

kenapa deleted

sahromnasrudin said...

jom serbu shah alam nak...

BRO_MONDAY said...

ujang : ai kalo jadi, nak tengok kat mamak presint 9 je ngan bebudak opis!!! wah~ yu kentut skam ada bau perfume ADIDAS lah...koh koh koh ai dilit kotak jerit pasal x leh belah lah, situasi ai skam ni kat opis x leh bukak kotak jerit tu, kat umah bukak laptop x buleh nak on9 lagi brokbeng potom sementara waktu, so apakejadah nya ai nak biarkan kotak jerit tu terpinga-pinga!!! koh koh koh

BRO_MONDAY said...

bro sahrom : kalo stadium bukit jalil tu nak lah jugak ai pegi!! kalo shah alam malas pulak...mei bi ai lepak mamak ngan kengkawan opis..yu grak shah alam ke?

SaYraH WonDerLanD said...

good luck harimau malaya!!!!!!!!!

BRO_MONDAY said...

miss sayrah : TERBAIK!!! mari kita sokom pasukan Harimau Malaya tidak kira apa jantina kita sekali pun!!!

cikanna said...

bro,jom join GA ni...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/02/lulu-caldina-1st-giveaway.html

Jejaka Terhangat said...

wahh..tiba masanya skuad bola negara utk maju selangkah lagi..hope dapat lepas la..kami sentiasa support harimau malaya..nice info bro monday..=)

Doodal's DiaLoguE COntest [HOT]

A.s.t.i.n.a said...

saya ingim gi tgk bola.. sobsss

BRO_MONDAY said...

bro JT : betul tu!!! sama² bro, ai dapat info dari bro darkbatman jugak ni...('',) sama² kita share info ni...

BRO_MONDAY said...

miss ASTINA : namo lah sedih²...yu tengok je bola kat TV...live kat TV lagi best tau!!! leh tengok sambil barim² makan twistis & coke!!! adehhh~

cikanna : ok² ai terjah nanti...('',) tengkiu invait ai join sama!!!

Dim Benihana said...

memang xkan dilepaskan,
bro monday ajak astina lepak mamak,
boleh kenal2...keke

darkbatman said...

tq bro cz sudi kongsi linkkk.. :)

BRO_MONDAY said...

bro dim : terbaik...miss ASTINA tu dok mana pun ai x tau lah bro...koh koh koh kalo x leh kite ramai² buat gathering tengok bola malam sok kat mamak!!!

bro darkbatman : sama² bro...kipidap!!! kip in tac...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...