.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Tuesday, February 22, 2011

Doodal's DiaLoguE COntest


Assalamualaikum dan salam petang semua ('',)
wah~ saya rasa sangat tergugat sekali lagi!!! tadi dah rasa hangat...
kini makin hangat bila ter "usha" 1 entry masa jenjalan di blog BRO JT yang sedang hangat membara!!! koh koh koh

Dengan sukacitanya saya juga mahu turut serta memeriahkan 1 kontez yang dianjurkan oleh yellowdoodal ('',)

PENYERTAAN MILIK SAYA


*doodal yang kuat memuji*


*doodal yang terpengaruh dengan iklan TV*

Amacam? terbaik x saya punye penyertaan ni?
anda suka? anda mahu turut serta juga?

SILA KLIK SINI UNTUK MELIHAT SYARAT² YANG TELAH DIPERUNTUKKAN

HADIAH² nya pula!!!
Top best Dialog Winner: RM50 (ke dalam akaun bank korang atau top up..)
Doodal's Dialog Favourite : RM 10 (2 orang pemenang..)

Tarikh Luput : END of FEBRUARI 2011

Nak tag :

asroL ejuLz
kak Ly comey
cikanna
along usop

Jadi, apa tunggu lagi? mari kita sama² menyertainya!!! koh koh koh

11 comments:

A.s.t.i.n.a said...

nanti tak masuk wudhu oo.. plastik adelah kalis air.. herher.. gud luck aaa bro..

err cantik header barruuu

Along Usop said...

hm.... tunggu free baru join.. byk pulak kontes dalam draft nih.. =p

gudlak ye.. =)

Jejaka Terhangat said...

wahh..masuk jugak..best tgk orang buat dialog kreatif ni. hehe..gudluck bro monday..kirim salam anak..=p

BRO_MONDAY said...

miss ASTINA : adehh~ memam lah menda tu kalis air...koh koh koh anyway tengkiu!!!

along usop : kipidap geng, smol meyter..kalo yu rajin nanti kasi buat lah...ap tu yu...('',)

bro JT : yu punye dialog lagi klakar bro!!! ai laik it..koh koh koh

misS FEeza macho ! said...

good luck !

BRO_MONDAY said...

miss feeza : ('',) tengkiu²...

Amira Naddia said...

abg senin! abg senin! kawen kai baju wane pink eh?! pheewwitt

Along Usop said...

eh2.. aku ter tag ngko plak.. weheheh.. =p

http://alongusop.blogspot.com/2011/02/mak-dara-1st-giveaway-ga-uit2.html

BRO_MONDAY said...

mira jawer : a'ah!!! pink masa nikah, putih+biru muda masa sanding!!! jambu x? koh koh koh

along usop : terbaik..japgi ai terjah itu tag!!! ('',)

ejulz said...

siap..

New Entry "Doodal's DiaLoguE COntest "

BRO_MONDAY said...

asrol : terbaik!!! jap ai terjah yu punye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...