.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, February 21, 2011

Jom Join Lucky Draw Ana.Izzty

Dengan lafaz BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM, saya dengan ini membuat 1 entry bertajuk seperti di atas...ini adalah keluaran entry yang ke-3 setakat ini...

Saya terasa terpanggil untuk turut serta dalam LUCKY DRAW yang dianjurkan oleh
miss Ana.Izzty
dan saya juga telah pun berjaya di tag oleh
bro dim

Ni dia banner untuk LUCKY DRAW terbaik!!!



Saya nak turut serta dalam LAUCKY DRAW ni kerana saya nak menang hadiah misteri itu selain daripada itu saya juga berbesar hati untuk sama² sokong kawan² blogger!!!

Bagi saya, sekali tengok blog miss Ana ni, sangat sempoi, ringan dan jugak "ping kaler"... ai laik it..('',)


Saya nak tag semua yang rasa² nak turut serta...ok, apa² sila KLIK SINI ye...

TARIKH TUTUP 21 Feb 2011 & 28 Feb 2011 cabut undi!!!

10 comments:

Dim Benihana said...

haha macam tu lah rajin nya...keke

BRO_MONDAY said...

bro dim : adehh~ TERBAIK lah...koh koh koh

sicKo^ said...

gud luck bro.. jap gi aku join lak

BRO_MONDAY said...

bro sicko : sama² kite meriahkannye!!! tarikh tutup arini, tapi bukan skam...koh koh koh

Amira Naddia said...

adiah?? gwe pantang dgr ade org nk bg adiah!

a n a . i z z t y said...

terima kasih kerana sudi join....gudluck ye :)

baca japi banyak2...haha

BRO_MONDAY said...

miss Ana : tenkiu..hope ai menam!!! koh koh koh

nadia jawer : caittt...cara gak tu, jom lah kasi meriah!!! kot² yu dapat hadiah nanti, leh kite sherim²...adehh~

sicKo^ said...

Gud luck , Bro..
p/s: alamak!! aku ter tag ko dalam contest kat blog aku( bukan akunyer contest)

d_tieah said...

Gud luck owh


Entry Terbaru 1 : Calon Pilihanraya UM, Mastura Abu Bakar Hilang dan Telah Dijumpai
Entry Terbaru 2 : "Saya Mahu Karya Seni Dari Blog Fynn Jamal"
Entry Terbaru 3 : "Saya Mahu Ilmu Agama Dari Blog Ustaz Zaharuddin"

BRO_MONDAY said...

bro sicko : nanti terjah!!! terbaik ni...koh koh koh

miss d_hatie : tengkiu²...('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...