.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, February 14, 2011

VALENTINE DAY? katakan TIDAK!!!!

Salam pagi yam indah, ni entry ke-2 ai...('',) hope yu oL ceria ari Isnin ni, Isnin ari fevret ai...

ok, stret tu de poin, lepas je ai jenjalan kat blog UJANGsukaSANGATberakPAGI²...ai terpanggil untuk sama² join kempen KATAKAN TIDAK KEPADA VALENTINE DAY ni...



Kalo nak baca secara jelas dan padat, yu oL klik je entry rakan blogger kita, MISS SUNAH

Bagi ai, hari kekasih adalah hari² dan x de hari tertentu nak disambut...hari kekasih setiap hari setiap ketika dengan berlandaskan syariat Islam...

So, ai tetap bertegas dan sokom kempen ni!!! marilah kita katakan tidak kepada Valentine Day!!!

8 comments:

Ujang9897 said...

cayalah bro..

bro gua buat entri pasal lu...

jgn marah ek


http://azfar9897.blogspot.com/2011/02/suami-orang-jawa.html

BRO_MONDAY said...

ujang: koh koh koh macam haremmm....ai laik it...ai terjah ok!!!

Sunah Mohammad said...

salam bro..terima kasih tolong sebarkan~ :)

BRO_MONDAY said...

miss sunah : wsalam...('',) benda baik camni elok kite sebarkan...

A.s.t.i.n.a said...

Malam ni kita raikan bday Nabi jom.. wat Qiam..

BRO_MONDAY said...

miss ASTINA : alhamdulillah...('',)

The Red Rambutan said...

Bro Monday,

Saya sokom penuh!!!!!!

Baik kita celebrate Maulud Nabi.

BRO_MONDAY said...

bro red : salam ('',) betul tu, esok mari kita join perarakan Maulud Nabi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...