.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Wednesday, February 16, 2011

Segmen : Saya punyai 100 hingga 500 FOLLOWERS



Salam pagi lagi sekali buat semua pembaca blog saya yang amat dicintai...('',) ni entry ke-2 yam telah berjaya di publish kan...adehhh~

Kali ni saya tergerak hati untuk join segmen Bro BEN buat julung kali nya!!! rasa teruja ni...koh koh koh

Saya sangat rasa bertuah apabila dapat men join kan diri buat entry pasal segmen ni...ini kerana saya kini tergolong dalam kategori blogger yang mempunyai 100 - 500 follower ('',)...Blog saya sehingga pagi ini, ada 125 follower...

Rasanya dengan cara ini, insyaAllah blog ai ni akan berkembang dari hari ke hari, xde lah akan berada di takuk tu saje...TERBAIK!!!

Ok, bagi anda yang nak turut sama segmen ni, SILA KLIK SINI CEPAT!!!

Sekian, dahulu entry saya buat masa ni..jumpe lagi nanti!!!Salam...

16 comments:

A.s.t.i.n.a said...

Bro Bem ini ade rupa juga kammm?

BRO_MONDAY said...

miss ASTINA : a'ah²...ada rupa...owh, begitu rupanye....koh koh koh beliau salah soram blogger yam power!!! jadi idola ramai blogger lain...

GreenAppleKu.com said...

Follower no. 126..jom terjah blog saya yer..lagi best dpt follow..huhu..

BRO_MONDAY said...

grin epel ku : terbaik...tengkiu², nanti ai terjah jap gi ok...('',) anyway salam pekenalan...

anizsDANbintang... said...

keep blogging =)

BRO_MONDAY said...

anizsDAN bintang : kip in tac!!! ('',)

efa said...

sya join gak hehehe happy berblogging =)

Amira Naddia said...

pahni abg senin leh la pemes!

Ct Arina said...

salam kenal bromonday. ehe^^ sy dr blog abg ben. tp sy x join segmen ni sbb x ckp syarat. sob sob T_T nice blog nway. sy folo d sini^^

BRO_MONDAY said...

efa : ok² jom kite sama² terjah blog sume oram!!! koh koh koh

mira jawer : tapi x de lah se femes cam yu...yu giler punye femes...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

ct arina : tengkiu²!!! ai dah folo yu balik ok...salam pekenalan jugak!! kip in tac ok...('',)

micky eyqa said...

terbang dr blog abg ben n hinggap kat sini.. hehehe :)

CikNiza said...

salam singgah bro monday..
sy upgrade followers bro..hehe :)

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 blogger tegar;)
eh bergurau;p
slm perkenalan,
dtg dr blog abg ben;D
blog apisv2

b a m b a m ' s said...

salam ziarah dr cik bambam..folo u~ :P

BRO_MONDAY said...

micky eyqa : terbang mlayang ke??? adehhh! salam pekenalan ok...nanti ai terjah blog yu pulak!!! kip in tac!!! ('',)

cikniza : salam pekenalan jugak utk awk!!! tengkiu² kasi tambah follower blog ai ni...nanti ai terjah blog yu pulak!!! kip in tac ye...smile always!

apisv2 : salam kembali, salam pekenalan jugak!!! tengkiu tau sudi drop komen sini, nanti ai terjah yu pulak!!! koh koh koh KIP IN TAC geng!

bam² s : tengkiu!!!!! kip in tac...salam pekenalan, nanti ai datam umah yu, eh silap, blog yu...adehhh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...