.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Tuesday, February 8, 2011

1st GA from Dmanja Penawar


Salam hormat tu oL mai fren!!! ni 1st postim entry untuk arini...adehh~ ai nak join 1 GA ni ha...ai dah di tag oleh cikanna ....

Ni dia banner GA terbaik ni...



Maklumat lanjut tentang GA ni,
SILA KLIK SINI CEPAT²!!!

Hadiah² yam ada sangat menarik untuk dimenangi!!! sape x nak??? wow!!!

MULA GA
1 Februari 2011

TAMAT GA
1 April 2011

So, skam ai nak tag semua rakan blogger yam ai ada dalam dunia ni...mari kita semua memeriahkan GA terbaik ni...('',)

10 comments:

sahromnasrudin said...

assalamualaikum bro..

lama tak singgah cini..semoga bro momday sihat walafiat ya

BRO_MONDAY said...

bro sahrom : waalaikumsalam ('',) mekasih ye sudi jengah ke sini...dan mekasih jugak coz doa kan keseihatan ai...begitu jugak ngan bro ye...kip in tac...

A.s.t.i.n.a said...

Bro Senim.. guq laq okeh.. Saya nak tanya.. Adam Shah yang missing itu siapekah..?

niesz said...

gud luck ya :)

BRO_MONDAY said...

miss ASTINA : tengkiu², jom lah join sama GA ni...
ai pun x kenal budak yam hilam ni, ai sekadar tolom setakat termampu..tolom hebah kan...tapi ai pun x tau ape dah jadi ngan beliau...hmmm~

BRO_MONDAY said...

miss niesz : tengkiu² so mac!!! jom sama² meriahkannye...join GA ni jugak lah ye...

YanaMIB said...

gud luck bro! ^_^

bobiedanbad said...

nice PC bro...selamat joint contest..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Good luck yerrrr..... aku nak joint gak lekas lekas ni.... takut tak sempat nanti... thanks info

BRO_MONDAY said...

miss Yana MIB : tengkiu² ('',)

cekgu bobie : wah~ terbaik ni, komen yam disatukan dari 2 entry ai,,,koh koh koh anyway, tengkiu²...

bro afzainizam : terbaik bro...gud lak tu yu tuu...jom pantas segera join...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...