.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Saturday, February 19, 2011

LIVE @ TT 3gp SIC & SRD @ PITSTOP Teras Jernang Bangi


Salam malam minggu buat semua blogger yang dicintai...koh koh koh
Malam ni malam minggu saya lepak bersama geng se per kelab ban iaitu SIC & SRD...sempat lah jugak saya nak on9 update blog!!! memandangkan saya punye brokbeng kena potong, so best lah jugak dapat layari laman web di restoren Pitstop Teras Jernang Bangi ni...
Mari kita ikuti sikit gambar yang telah saya sediakan...adehhh~



Lama sudah saya tak turun gathering sebegini...selalu nya kalau ada petikan je, tentu saya akan turun!!! terbaik!!! ('',) dapat jumpa kawan-kawan...saya sangat suka!!! koh koh koh

5 comments:

muka oreng said...

aisey bro monday, ke mana sahaja bersama laptop. hahahah :D laptop dan bro tidak dpt dipisahkam lagi. koh koh koh :D

ejulz said...

tag bro..

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/02/segmen-mata-ke-mata.html#links

ejulz said...

tag lagi bro..

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/02/segmen-senyum-xnmpak-gigi.html#links

Dda Ly said...

singgah dr IR...salam kenal..
rajin2 jengah la blog saye k..:)

http://laydie-dda.blogspot.com

BRO_MONDAY said...

muka oreng : biasa lah, xde laptop rasa x lengkap diri ai...koh koh koh

asrol : ni dia link nye da pernah buat yam senyum x nampak gigi tu...
http://bromondayslife.blogspot.com/2011/02/segmen-senyum-x-nampak-gigi.html

asrol : segmen mata ke mata tu ok nanti ai terjah...kalo sempat ai join tau...

dda ly : tengkiu singgah sini ('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...