.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Saturday, February 5, 2011

SEGMEN SENYUM X NAMPAK GIGI

Salam sume ('',) petam ni ai ber kerajinan untuk join 1 segmen!!! yam telah di tag oleh cikanna selalo tag ai nak tau segmen ape? haaa~ jawapan nye senam je...sila tengok tajuk kat atas tu ha...koh koh koh

yup~ SEGMEN SENYUM X NAMPAK GIGI yam dianjurkan oleh miss MUAS yam comey!!! (^_^)

Ni dia gambarajah yam ai nak taruk membuktikan ai senyum x nampak gigi!!! koh koh koh


**ai bersama member SIC iaitu abam buttak pada tahun 2008**


**ni pulak ai bersama member lama masa skolah dulu kat kenduri kawen member! ni gambar pada X'mas 2010**


**haaa..ni pulak ai bergambar senyum x nampak gigi ngan anak ai Scha Al-Aiman..koh koh koh

Ok, cukup lah setakat 3 gambarajah yam membuktikan ai senyum x nampak gigi!!walopun banyak lagi yam ada coz ai memam jarang senyum nampak gigi!!! kalo ada pun masa di candid oleh rakan2...koh koh koh

haaa...skam tiba masa yam ai sangat suka! ai nak tag 5 oram rakan blogger untuk sama2 memeriahkan segmen terbaik ni...ai nak tag...
-
-
asroL a.k.a ejuLz
kak LiLy suka senyum!!!
bro dim
along usop
arepnakbebel
-
-
Ni pulak detail serba sedikit pasal segmen ni,lebih lanjut yu oL buleh klik blog miss MUAS ('',)
TARIKH TUTUP 27/2/2011
HADIAH masih rahsia!!!
****hadiah dah x rahsia lagi, miss muas dah kasi komen kat bawah tu ha, katanye hadiah sudah ada!!!koh koh koh****
http://muazatuladawiyyah.blogspot.com/2011/02/pengumumuman.html

22 comments:

ADfeez said...

hehehe... aD pun selalu snym x nmpk gg.. hihi..
tp kalo gelak.. mmg x hingat :P

BRO_MONDAY said...

adfeez : koh koh koh sama lah ngan ai...jom lah join sama segmen terbaik ni...

Anonymous said...

kohkohkoh.. hadeiiii la hadeiii

BRO_MONDAY said...

anonimus : adehhh!!! sila bagi komen yam jelas ok...koh koh koh

muhd zulazwan ::jawer:: said...

senyuman yg x nmpak gg mmg manis...tp yg nmpak gigi is gelak x ingat dunia...hwehehe,..BTW....anak u comellah...:8)

BRO_MONDAY said...

bro jawer : tengkiu2...anak ai senyum sama cam ai bila dah besar ni..koh koh koh betul tu, gelak x ingat dunia baru betul nampak gigi...koh koh koh

Heidi Shafiq said...

ayah senyum.. anak serius.. :P

BRO_MONDAY said...

heidi : koh koh koh tu masa beliau kecik...skam beliau da besar, asik nak gelak je...('',)

Pendekar Berkuda said...

tiap kali masuk ssini mesti nak gelak je...

hahahaha...

adush~!

Along Usop said...

tengkiu byk2 sbb tag along.. =)
dah simpan lam draft..tunggu giliran nak publish..=p



btw.. nk bgtau..
ko ditag ntuk join kontes nih.. heheh

http://alongusop.blogspot.com/2011/02/contest-oleh-yuyu-zulaikha-i-love.html

arep_lockermonth said...

time kasih sbb tagged! arep join nanti!

Dim Benihana said...

B_M: thnk sebab tag, xsempat lg nk buat,nant ai buat ye...keke

BRO_MONDAY said...

pendekar berkuda : adehhh! yu ni bro...asal masok sini nak gelakkan ai...koh koh koh

along : NOTED!!! akan ai terjah itu kontez! ('',)

arep : cantek ah!!! thanks jugak coz dah apruv ai jadi fren yu dalam FB...

bro dim : x pe lah, tek yor taim...koh koh koh

cik nienaz said...

BROOO! thanks datang and respond kat entry iena banana! heheheh. long tyme no see kan? hahaha. cumel gile lahhh baby yg bro pegang dgn senyum x nmpk gigi nye. hahahaha. ;p

cikanna said...

good luck bro mmg mnis sgt senyum tu..

BRO_MONDAY said...

cik nienaz : sama²...kip in tac ok ('',)
scha al aiman say "tengkiu auntie!!!" koh koh koh

cikanna : tengkiu² coz puji senyuman ai...adehhh!

Ujang9897 said...

comel bai pic lu..hehe

BRO_MONDAY said...

ujang : adehhh~ komen yu ni dah macam pasangan gei...koh koh koh anyway, tengkiu coz puji sebegini...koh koh koh

Along Usop said...

ujang tu biseks ..
2 2 die layan..
ko aty2 bro..
kah3..

muas said...

alahai chumilnya si Scha tu,.await xdier yg masuk contest,.hihi,.vtw, thanx n good luck ya. oh ya hadiah da direvealkan,.dax misteri lagi,.hihi

http://muazatuladawiyyah.blogspot.com/2011/02/pengumumuman.html

BRO_MONDAY said...

along : siyut je...memam kenot go feder lah kalo itu macam...ujang biseks, sib baik lah ai diseks...lain kategori...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

miss muas : Scha kata beliau malu nak masok, lantas beliau menyuruh ayah nye ni yam masok coz beliau tau ayah nye ada chance menam bergaya!!!
koh koh koh

ok²!!! terbaik gak hadiah nye tu...ai dah klik & komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...