.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Sunday, February 6, 2011

KONTEZ miss Syaza : Sukan Itu Bergaya


Salam mesra sume ('',) ai nak join 1 lagi kontez yam nampak best dan sedap...koh koh koh sedap lah sebab ai sangat suka bersukan!!!
Kontez yam dianjurkan oleh miss Syaza Nazura...
Ni banner kontez...



Maklumat lanjut pasal kontez ni,
SILA KLIK SINI

Gambar yam ai nak pertaruhkan adalah seperti di bawah :


##Ni gambar team futsal opis ai...ai yam jadi kiper tu ha, yam pakai glove kuning!!!

Sukan itu bergaya kerana ai dapat menunjukkan ke pawer ran ai jadi kiper masa main futsal!!!boleh?('',)

Sukan kegemaran ai adalah, FUTSAL sebab nye futsal ni best dapat main ramai2, dapat jumpe kawan2 walopun sukan ni sangat mahal kos nye nak kena sewa court!!!

Setel pun...skam ai nak tag 4 oram rakan blogger!!!
-
-
asroL a.k.a ejuLz
cikannaSUKAjoinKONTEZ
alongusop
kak Ly comey

TARIKH TUTUP:
19 Mac 2011 [ sekiranya tiada apa-apa masalah ]


12 comments:

syaza nazura. said...

Thank you join yaa, good luck :D

BRO_MONDAY said...

syaza : tengkiu2 jugak coz dah usha kontez ai ni..koh koh koh

Farhan Zulhusmi said...

gud luck to u....
insyaallah...ada rezeki....amin...
thanz info....

cikanna said...

kena tag la pulak! x aktif bersukan la pulak...

good luck bro..

Amira Naddia said...

alamak..muke time sy time bersukan cam hape ntah..malu la nk join

Along Usop said...

heheh.. rajin join kontes.. gudlak2..

along ade byk utang kontes nih..

kekadang smpai lupa ade org tag.. ngaa.. =p

BRO_MONDAY said...

along : memam ai rajin, tp bila xde keje ah...adehh~ lagipun entry kontez tu leh gak wat modal ada entry bagi sesuatu ari tu...a'ah kan? kadam2 lupa gak...('',)

BRO_MONDAY said...

farhan : TERBAIK geng!!! mekasih tolom doakan...('',)

cikanna : pedehal? jom lah join sama...kalo nengok oram bersukan pun buleh...ada dalam syarat2 nye...koh koh koh

amira jawer : koh koh koh tu yam best tu!!! ape lagi, jom lah join...jangan takot oram gelak ah...adehhh! ('',)

ejulz said...

kompom menang la ni sbb gambar aku pun ada lam ni.. haha.. kalau menang kene share hadiah laa.. haha

BRO_MONDAY said...

asroL : terbaik...smol meter je tu, ai leh payunk yu hadiah ni...koh koh koh kalo yu oL sume nak tau, asrol adalah yam duduk cangkung ke-3 dari kiri...pakai jersi putih!!!! walawehhh...naik saham yu jap wo....koh koh koh

ejulz said...

wei.. aku pun letak jugak la.. siap ada nama lagi.. haha

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/02/contest-sukan-itu-bergaya.html#links

BRO_MONDAY said...

asroL a.k.a ejuLz : cantek!!!! dah join pun...kan senam...gud lak ok, dapat hadiah, kasi sparuh ngan ai jugak tau...coz kat yu nyer tu ada gambar ai jugak!!! adehhh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...