.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Wednesday, February 16, 2011

1st GA Besday My Dear


Salam semua sekali lagi ('',), seperti biasa saya telah pun di tag oleh cikannaSUKAjoinKONTEZ...

Kali ni saya join GA terbaik dari sis ANUM SHUKRI...

Ni dia banner GA terbaik...('',)



KENAPA saya nak join GA ni???
-sebab saya nak menang hadiah misteri yang katanya menarik tu!!! ok kan??? ('',)-

Apa pun, kalau anda semua nak turut sama memeriahkan GA ni, anda boleh KLIK SINI SEGERA!!!

TARIKH TUTUP : 13 MAC 2011

Saya nak tag ASROL a.k.a ejuLz & Bro Dim untuk sama² menang GA ni !!!

SELAMAT MAJU JAYA BUAT SEMUA RAKAN² BLOGGER YANG TURUT SERTA!!!

15 comments:

YanaMIB said...

gud luck! ^_^

BRO_MONDAY said...

miss yana MIB : tengkiu²...('',)

ejulz said...

GUD LUCK BRO.. BARU SIAP..

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/02/1st-ga-besday-my-dear.html#links

BRO_MONDAY said...

asroL :gud lak jugak!!! ('',)

efa said...

good luck :) ejulz tag sya lak mcm nk join ja huhu

Amira Naddia said...

GA tuh menatang ape??

BRO_MONDAY said...

mira jawer : GA tu menatam penyu...adehhh~ yu ni buat² x tau ke memam yu x tau? ok, GA tu adalah GiveAway...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

efa: gud lak ok!!! ('',)

arep_lockermonth said...

JOM JOIN! GIVEAWAY BLOG AREP
tag bro!

http://www.arepnakbebel.com/2011/02/arepnakbebel-first-giveaway.html

bobiedanbad said...

gud luck..
ada masa dtg terjah blog sy

BRO_MONDAY said...

arep : tengkiu²!!! mesti mariiiii!!! nanti ai datam jap gi ok...nak gi makan dulu...koh koh koh

cekgu bobie : tengkiu ('',) ok, jap gi ai datam sana...ada meow lagi x??? koh koh koh

sahromnasrudin said...

selamat berjaya..jgn lupe buat pos tentang adiah jika menang tau

BRO_MONDAY said...

bro sahrom : insyaAllah if menam lagi, ai akan buat entry macam biasa...('',) thanks ye...

anum shukri said...

Good Luck!!!

BRO_MONDAY said...

sis anum : tengkiu²...('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...