.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, February 10, 2011

^ RUMITNYA NAK PAHAM HATI NURANI SI ISTERI ^


Salam kepetangan tu oL, ni entry ke-3 ai publish kan untuk hari ni...rajin giler ai update blog hari ni, mentam² x bizi...adehh~ ai terpanggil untuk share kan menda ni, klakar tapi ini lah realiti kehidupan...ai pun pernah kena tempias nye...pernah gak jadi kat ai...('',)

DIS ENTRY KREDIT TU :
abam rozaidi JPA
(kopi dari emel beliau send tadi)



Scha Al Aiman bergaya, hasil penggayaan ai...ai yam pakai kan baju ni tau!!!
koh koh koh


Dialog laki & bini

Bini : abam,nah amek anak ni... pakaikan pempes, pakaikan baju...bini abam ni nak mandikan anak yanm sorang lagi....

Laki : Nak bagi pakai baju mana ni sayam?

Bini : Alahai abam ni... kan baju anak ada 8 bakul tu...pakaikan jerlah baju mana-mana pon...bukan ada oram nak tengok pun...

Bila bini tengok, anak dah siap pakai baju....

Bini : Apa punye pesen baju abam bagi budak ni pakai abam oiiii! apasal seluar kunim, tapi baju kaler merah? kalau orang tengok, nanti orang ingat anak kita sami ha...

KOH KOH KOH kelakar kan?

13 comments:

atie said...

superb!3 sudah~lalalala..i pun xde kerja..tp mls nak mengarang byk2..mengarang kt entry org je..arini je..google reader tak abis2 kuar update dr bro_monday~smpi mls dh nak klik..tp ni..kelakar..haha..ter klik jgk..sayam cerewet kot susah nak paham..

echah mashuri said...

hahah...tulaaa...tp skrg kn ternd org pakai tak matching bro?;p

BRO_MONDAY said...

miss atie : adehh~ ai x bizi ai buat lah entry, kalo bizi, jangan harap ai dapat main² cam arini...koh koh koh hmm~ cite yam ai bagi ni memam klakar, tapi ada motif tersendiri...('',)

miss echah : ai slamber je, mecim ke x mecim...pedehal? janji pakai...koh koh koh

iqbalhakimi said...

haha...main hentam je ek,...biasala tu..

A.s.t.i.n.a said...

abam yang tak uptudet kot.. abam kena tau pesyem gak bam..

bobiedanbad said...

hahahaha lawak...wahhh sungguh rajin wat entry..nk rajin gak mcm bro monday hehehe

QasehTercipta said...

hahaha.... :)

Semarak Api said...

haha..dah bju smp 8 bkul x pning cane nk plih bju.haha

BRO_MONDAY said...

iqbal : tengkiu geng, sudi drop komen kat sini...adehh~ main hentam je lah, asalkan pakai..koh koh koh

miss ASTINA : cantek sikit....ai slalo update status kat FB tau...sama x? koh koh koh

cekgu bobie : mekasih²...mai kite sama² rajin kan diri!!! ('',)

sis pieja : koh koh koh gelak ye???

semarak api : memam penim x tau nak pilih yam mana...adehhh~

QasehTercipta said...

yuppp gelak kesukaan.... wanita tak pernah lari dr bebelan kan :))

BRO_MONDAY said...

sis pieja : tu yam buat rumah tangga harmoni dan riang ria..ai laik it!!!

liyana said...

hahahaaha...lelaki mmg suka colourful sgt eh?hahahhaaha

BRO_MONDAY said...

miss liyana : koh koh koh ai je kot yam suka kalerful² ni...mei bi oram lain selera nye lain...('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...