.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Friday, February 18, 2011

JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH

Salam pagi Jumaat yang indah lagi kawan² blogger, syukur masih diberi peluang lagi untuk update blog "bromondayslife" ni....('',)

Ok, kali ni saya bukan nak sambung marah pasal BAS YANG LEWAT!!!, tapi saya saya nak join bloglist blog IR yang sangat handal tu...('',) ini bukan nak kipas, tapi kenyataan tau...koh koh koh



Serba sedikit mengenai blog IR a.k.a blog lebah :

- blog beliau ni sangat cun + menarik + hebat pada pandangan mata kasar saya...
- juga sangat ringan setakat ini...
- intipati cerita selalunya ok dan terhibur bila membaca nya serta mempunyai isu yang baru dan hangat...
- penggunaan warna yang sesuai iaitu biru+putih menandakan kewujudan seekor lebah di bahagian header...
- dari segi lain pula, owner blog lebah ni sangat kreatif dan peramah apabila beliau selalu terjah dan komen di blog rakan² lain...
- secara peribadi, saya amat menggemari blog lebah ini...

Rasanya cukup setakat ini dulu, mungkin di lain masa akan saya tambah lagi...('',) sangat berharap saya ada tersenarai dalam 150 blogger yang bertuah join bloglist yang beliau anjurkan ini...

PERHATIAN : Jika anda mahu turut serta, SILA KLIK SINI LAJU² !!!!

11 comments:

Encik Blogger said...

jom masuk bloglist die reramai

Amira Naddia said...

sapekah beliau ini? hensem ke?

bobiedanbad said...

bro stop kat blog saya..something to share

Kisah Sufi said...

singgah malam..
from blog IR..

Hazmin said...

hye.
salam perkenalan dari Hazmin.
saya blogger baru nak belajar.
datang dari blog izamirridzwan
selamat berblogging

BLOG HAZMIN

sahromnasrudin said...

jom joins....huhuhuhhh

.:|kamaryeah|:. said...

singgah dr bloglist IR~

salam perkenalan~

Novelgurl said...

terjah dri blog IR

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blog IR;D

blog apisv2

cik pulau said...

singgah dari blog lebah...
salam kenalan yer..^^,

BRO_MONDAY said...

incik blogger : TERBAIK, jom kasi ramai...

mira jawer : ramai kata beliau ni kacak...sekacak ai...koh koh koh

cekgu bobie : ok² nanti ai terjah sana...('',)

kisah sufi : slamat datam...('',)

hazmin : slamat datam ok, KIP IN TAC!!! koh koh koh

bro sahrom : ye betul, join kasi ramai...

kamaryeah : tengkiu sudi datam sini ('',)

novelgurl : TERBAIK!!!

apisv2 : salam geng, tengkiu ziarah sini...

cik pulau : tengkiu...salam jugak!!! KIP IN TAC ok...('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...