.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Friday, February 11, 2011

* Fes Taim ai menam GA!!! *


Salam pagi Jumaat yam indah dan berkat tu oL rakan blogger ('',) ai sangat hepi tudei coz semalam dapat................dapat ape? dapat hadiah GA dari
cikannaSUKAjoinKONTEZ
koh koh koh
Ni entry sebelom ni menyatakan ai menam GA ni...
('',)saya MENAM moto!!!('',)

ai join GA beliau ni pada 17 Januari 2011...ni entry yam ai bikin kasi gempak!!!
GA cikanna : HAPPY BIRTHDAY GIVEAWAY

X sangka ai diberi peluang untuk menam melalui cabutan lain atas sebab tertentu kata cikanna melalui entry beliau ni ha...
HADIAH NI JATUH KEPADA...

Pastu dalam entry lain mengatakan cikanna dah selamat pos kan hadiah kepada para pemenam!!! dalam entry ni...
HADIAH GIVEAWAY SAYA DAH POSKAN..

Tu pasal lah ai hepi sangat!!! ni dia gambarajah yam membuktikan ai terima hadiah ni!!! da selamat pun sampai ke umah ai di Putrajaya...jauh wooo~ hadiah ni jalan...dari Kuantan!!! adehhh~



*dapat beg kecik utk taruk coin ('',) comey sangat...bukan main eksaited lagi mai waif bila ai bagi hadiah ni kat beliau..koh koh koh*

Ada kesilapan nama kat sini, nama ai AHMAD NOOR AIMAN BIN AYOB dan bukannye DAUD...koh koh koh

Papepun ai nak ucapkan tengkiu so mac kat cikanna, coz beliau bagi peluang ai menam dalam GA beliau ni...semoga cikanna murah rezeki sentiasa...amin~ ('',)

8 comments:

A.s.t.i.n.a said...

wahh!congrats..

BRO_MONDAY said...

miss ASTINA : tengkiu²...('',)

Nur Liyana said...

wah..menang..dapt hadiah...tahniah2!!!!!

BRO_MONDAY said...

miss liyana : best wooo~ bila menam ni lagi betambah semangat nak join kontez!!!

cikanna said...

salah nama ke bro..sorry banyak2 ya!
nasib baik sampai..risau gak sebenarnya tak sampai cikanna guna pos biasa je..

tq la buat n3..
makin glamour cikanna kat blog bro..

kalau ada masa join la GA kalau cikanna tag,tak de paksaan..

BRO_MONDAY said...

cikanna : yu glemer skam ni, pedehal??? koh koh koh yup, sampai dah pun hadiah ni...terbaik...nama beg kecik ni SOHO dah macam nama restoren kedai makan yam top kat Bangi... x caya tanye ujang!!! koh koh koh

arep_lockermonth said...

wah!! nak GA jugak!!

BRO_MONDAY said...

arep : join banyak² GA, ada lak, tentu dapat ('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...