.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Friday, February 11, 2011

* Karnival WOW Putrajaya *

Karnival Wow Putrajaya 2011 akan diadakan pada 11 hingga 13 Februari 2011 bertempat di tapak pasar tani precint 2, Putrajaya. Karnival wow putrajaya 2011 kali ini lebih istimewa kerana ianya juga bersempena sambutan 10 tahun Putrajaya di isytiharkan sebagai Wilayah Persekutuan. Karnival wow putrajaya merupakan acara tahunan anjuran perbadanan putrajaya dengan kerjasama kementerian wilayah persekutuan dan kesejahteraan bandar.

Kepada peminat otai rock Ramli Sarip, Amy Search, Awie Wings dan Ella, karnival wow putrajaya 2011 kali ini menyediakan persembahan percuma mereka bersama kumpulan Hujan. Maklumat lanjut boleh rujuk di poster yang telah disediakan ini:



Pastinya juga pertunjukan bunga api, hot air balloon, F1 simulator, F1 power boat, Harley Davidson, RC demo, upin & ipin, Vintage car, tatoo ATM, auto saloon show, layang-layang king, sukan rakyat, futsal, bridal showcase, gerai jualan dan makanan dan banyak lagi aktiviti akan memeriahkan suasana karnival putrajaya 2011 kali ini.

Wah sedar tak sedar dah 8 tahun rupanya dah jadi penghuni estet prang besar ni..('',)

KREDIT TO : http://myjazmanie.com/2011/karnival-wow-putrajaya-2011/

*************************************************************************************

Salam sume!!! merujuk kepada tajuk ni, karnival WOW Putrajaya kali ni memam gempak!!! gempak kenapa? pasal pasukan futsal opis ai akan turut sama memeriahkannye!!! koh koh koh



Ni dia antara muka² player dalam pasukan futsal opis ai yam diberi nama CPK FC !!! Ni pun ada yam xde dalam gambarajah...ada yam ada kat dalam ni, tapi bukan player sebenar...adehhh~ gambarajah ni diambil masa kitoram main tiap² minggu hari Selasa, slalo nye kami main campur²...kawan ajak kawan, dan sebagai nye..

Menam kalah itu adat, yam pentim kami berusaha untuk capai kemenangan...
Doakan yam terbaik buat pasukan kami ye kawan²...

6 comments:

atie said...

u main jgk ke??good luck ye~~

A.s.t.i.n.a said...

ellaaa.. i loikeee

BRO_MONDAY said...

miss atie : yup!!! ai main jugak lassss...wish us LAK ok..tengkiu ('',) koh koh koh

BRO_MONDAY said...

miss ASTINA : terbaik...sila laik ok...!! japgi ai nak gi terjah blog yu oL...!!! siap sedia ok...koh koh koh

Dim Benihana said...

gud luck ye...
nant i g tengok2 sana

BRO_MONDAY said...

bro dim : tengkiu!!! terbaik lah...apa² kasi kontek lah ye...kite jumpe di sana...leh gak buat pertemuan blogger!! koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...