.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Friday, February 11, 2011

1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa

Salam tu oL skali lagi, ni entry yam ke-3 untuk hari ni...hari Jumaat yam penuh keberkatan ni, ai nak join 1st GA brader WACANAKU ...ai telah di tag oleh cikannaSUKAjoinKONTEZ

Ni dia banner yam sangat kacak...



SYARAT² YAM SANGAT MUDAH DIFAHAMI yu oL buleh lah
KLIK SINI CEPAT²

TARIKH TAMAT KONTEZ : 1 March 2011

Dengan ini, ai secara suka² hati untuk tag 3 oram rakan blogger iaitu;
-
-
asroL a.k.a ejuLz
arepNAKbebel
areenSICpunyeAHLI

Sekian, GUD LAK TU MI & RAKAN² BLOGGER YAM JOIN SAMA ('',)

16 comments:

cikanna said...

good luck bro..

BRO_MONDAY said...

cikanna : ('',) yu tag ai...ai buat lah if x bizi...koh koh koh sama lah ye, GUD LAK tu yu tuu...

atie said...

rajin ye la join GA..smgt setelah menang GA ke?kiki..i superb malas join2 GA2 ni~lalalala

BRO_MONDAY said...

miss atie : ('',) time rajin lah ni tu yam join banyak²...

arep_lockermonth said...

arep join nanti!

BRO_MONDAY said...

arep : tek yor taim ('',)

Ujang9897 said...

gd luck

BRO_MONDAY said...

ujang : tengkiu geng...('',)

bobiedanbad said...

joint contest kat blog sy plak
simple contest without rules
http://bobiestory.blogspot.com/2011/02/berapa-umur-dia.html

Wan Gerrard said...

cmbest je, nak join ^_^

Kentut adalah saat paling melegakan

BRO_MONDAY said...

cekgu bobie : terbaik lah,,,nanti ai terjah!!!

sahromnasrudin said...

sib bek aku tak kena tag heheheeh

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

good luck yerrrr

BRO_MONDAY said...

wan jerad : join je...pedehal? ('',)

bro sahrom : x kena tag pun leh je nak buat...koh koh koh

bro afzainizam : ('',) tengkiu²...

Pembawa_Wacana said...

Thnx sebab join giveaway ni...gudlak k! :)

BRO_MONDAY said...

bro wacana : ok tengkiu²...('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...