.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Wednesday, February 9, 2011

~* KoTaK JeRiT² *~


Salam pagi Rabu sume kengkawan blogger dan pembaca
bro_monday's life
yam ai sayangi sekalian ('',) ai hope yu oL bahagia di samping insan tercinta dan kehidupan yam indah sepanjam masa...insyaAllah~

Ok, ni 1st entry ai untuk ari ni...kalo tengok tajuk tu je yu oL tentu tau ape itu "kotak jerit²" kan??? mana buleh x tau...sume blog kebanyakannye ada menatam ni...
ai pun ada...tapi ai spesel punye kes, kejap ada kejap xde...xde pada pandangan mata ai...nak tau kenapa? jom ikuti cite dan gambarajah yam ai sediakan!!! (dah macam raja lawak sizen 5 lah pulak, yam sebelom doram wat prizentesyen tu)..koh koh koh


**ni masa ai prin skrin melalui lappy kat umah, malam tadi...**

Kelihatan di atas sekali tu, ada jejaka yam sedam tinggalkan kentut di blog ai...
agak kuram sopan! tapi x mengapa, coz blog ai tu xde idom pun...pedehal? koh koh koh
jejaka tersebut adalah UJANGslaluBUATentryLUCASSS



**ni pulak ai prin skrin melalui PC opis!!!**

haaaa~ kan ai dah kata kejap ada kejap xde!!!
ni sume berpunca dari masalah ke opis san yam terlampau...ianya telah mem blok dari staf dari ber cheting setiap masa setiap ketika...adehhh~
tapi ianya untuk kebaikan...kalo asek nak burak kat kotak jerit² ni, sampai bila pun keje x kan siap...contohi lah ai, main² jugak, keje tetap gak siap!!! koh koh koh

Dengan rasa rendah diri, ai nak mohon maaf banyak sangat lah kat kengkawan blogger ai x dapat nak nampak yu oL tinggal kan jejak di blog ai...sori sangat² ok! bila ai on9 kat umah baru lah ai nampak sume ni...insyaAllah ai akan terjah blog yu oL lepas tu...

17 comments:

A.s.t.i.n.a said...

Ujang tu memam cam tu.. tapi tetap sayam dier.. kawam2 kite gak..

BRO_MONDAY said...

miss ASTINA : tu ah pasal...ai sikit pun x tacim menda² camni...beliau nak berak setiap pagi kat kotak jerit ai tu pun xde hal lah...koh koh koh

ejulz said...

sama la kita.. haHa

ADfeez said...

ala... kentut je kt ujang blik.. proooottt~
hahahhhaha :P

Encik Suami said...

setau ai la kan,klu kotak jerit tue tak muncul..kire mcm line internet kat opis tak bagus.
tapi..klu kat opis gune strymix,opkos buleh.gune b/band pun buleh gak.
eh..betul ker apa yg ai cakap nie??
betoi kot na.

Ujang9897 said...

hahahaha...siot jer..,

ala bro...opis tak kasi lu mengular..hehe



ops..terberak..hehe

bobiedanbad said...

saya pun nak wat juga la kotak jerit2 hehehe

BRO_MONDAY said...

asroL : memam lah, kita kan 1 opis..adehhh~ kalo ai kena block, yu pun kena lah...koh koh koh]

adfeez : ujang pandai skill tepis menepis!!! so ai x leh nak kentut balik kat beliau!!! ('',)

bro suami : opis ni pakai server apa ntah! so, ianya akan block kami dari ber chetim² di masa keje...akan kuar "ekses dinaid" besar² kaler hitam atau merah...kalo kat umah sendiri, sape yam berani block...koh koh koh

ujang : tengok!!! berak pulak die...adehhh~

cekgu bobie : cung lah tu, nanti yu kasi taruk lah kotak jerit² tu, search je widget kat angkel gogel...('',)

Dim Benihana said...

biasalah tu di ofis, semua pun xleh,
nasib berukband ada, tp kelajuan plak tahap membengangkan..

BRO_MONDAY said...

bro dim : betul tu...sume menda nak block...adehhh~ sib baik lah blogspot ni x kena blog...adehhh~

Mawar_berduri said...

mcam chipsmore plak sekejap ade skejap ilang...huhuhu

arep_lockermonth said...

kotak jerit magik!hehe :P

BRO_MONDAY said...

mawar berduri : tu ah pasal...da cam biskut pulak!!!! kadang2 tu tertekan ai...adehhh~

arep : mejik lah sangat...ni ada yam ai buang x pakai lagi dah...koh koh koh

y u y u Z u l a i k h a said...

muhahahahah! ujang ni kotor laa.. makin nak kawen :P

nyahhh ujanggg~

BRO_MONDAY said...

miss yuyu : haaa...camni lah....namo sedih2 lagi ok....('',) koh koh koh ujang memam camtu kan? suka kentut kat blog oram!!! ramai kawan2 kata dia laju.............adehhh~

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

kat opisss mmg line tak clear pasti bosss nampak mesti jerit kat kita.... woiiii kerja lahhhh jgn asyik nak kentut ajr

BRO_MONDAY said...

betul tu bro!!! biarlah kotak jerit ni kena block, daripada kita di jerit oleh bos semasa chetim di kotak jerit...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...