.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Friday, February 4, 2011

('',)saya MENAM moto!!!('',)

Salam pagi Jumaat yam berkat buat sume rakan2 blogger ('',) pagi tadi ai bangun tido terus gi mandikan anak ai Scha Al Aiman...bukan main menggigil beliau kesejukan! ai pun kata ah kat beliau...

"scha, kite kan kat kampum, kat sini xde water heater...nak x nak scha kena lah mandi jugak walopun sejuk...lagipun air sejuk pagi2 ni baik untuk kesihatan tau..."

Kompom2 lah scha x paham ape yam ai merepek kat beliau, budak tecikkk umo 16 bulan mana tau apa itu water heater!!!koh koh koh what ever~
Ok, skam tepat jam 11am beliau dah pun tido, tido ngan bondanye...bondanye pulak dah demam, agaknye penat sangat baru2 ni gi Zoo Negara!!! adehhh~

Tengah dok on9 ni tadi ai terbaca kat kotak jerit blog ai,



cikannaSUKAbuatDANjoinKONTEZ kata pemenam GA beliau dah diumumkan...ai pun gi ah jenjalan ke blog beliau...alangkah terkejut nye ai, nama ai naik!!! jadi salah soram pemenam!!!wow~ ni bukti nye ok...ai x cakap kosom punye...koh koh koh



Dikesempatan ini jugak, ai nak ucapkan setinggi-tinggi TERIMA KASIH tu cikannaSUKAbuatDANjoinKONTEZ kerana telah anjurkan GA beliau yam terbaik ni dan sudi memenangkan ai...adeh...sangat menghargai nye...hadiah nye ni nanti ai nak bagi mai waif...tentu beliau eksaited!!!koh koh koh

Baiklah, sampai sini dulu coretan ai...yu oL jangan salah paham ok, ai x menam moto pun, tajuk atas tu saje nak bikin gempak...ai menam beg tecikkk yam comel...TERBAIK...('',)

8 comments:

Izamir Ridzwan said...

thniah

BRO_MONDAY said...

IR : tengkiu ok...koh koh koh

Aliaah Abdullah said...

ceit..buat suspen je, menam moto kunun...eheheh,teringat scene dlm gerabak..eh, btw, congratulation

BRO_MONDAY said...

sis aliaah : yesss!!! yu dah terkena...koh koh koh anyway, tengkiu coz ucap kongrets kat ai,,,('',)

Along Usop said...

uyoh!.. tahniah a bro!.. bertambah2 la smgat nk blogging pas ni yekk =)

BRO_MONDAY said...

along : yup!!! betul tu...('',) nak join banyak2 kontez !!! koh koh koh

asybedazzle said...

fuhhh lama gila xdnga iklan tu
saya menam moto! haha

BRO_MONDAY said...

asybedazzle : koh koh koh tau x pe!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...