.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, February 17, 2011

AREPNAKBEBEL first giveaway


Salam kembali kepada semua blogger² yang terbaik!!! wow! pantasnya~ ini entry ke-2 setakat hari ini...sungguh tidak ku sangka! auwww...koh koh koh

Ok, stret tu de poin, nampaknya saya telah pun berjaya di tag oleh AREPSsukaMEMBEBEL untuk sama² join 1st GA dari beliau!!! terbaik lah arep, saya sayam awak!!! koh koh koh

Ini dia banner GA yang sangat cemerlang lagi terbilang disukai ramai!!!



Anda mahu turut serta???
SILA TEKAN SINI LAJU² UNTUK LIHAT SYARAT²NYA
TARIKH TUTUP : 3 MAC 2011

Dengan ini, secara suka hatinya saya nak tag semua blogger untuk sama² turut serta!!! koh koh koh

TAG TERISTIMEWA SAYA TUJUKAN KEPADA :
cikannaSUKAjoinKONTEZ
ASROL EJULZ
BRO DIM

Special thanks kepada arep coz menganjurkan GA terbaik ini...Semoga berjaya buat semua yang menyertainya...('',)

14 comments:

arep_lockermonth said...

thnx join k..hehe

atie said...

rajin ye kamu ni~bgs2..semoga dpt hadiah yg lebih menarik lagi!

BRO_MONDAY said...

arep : smol meyter geng!!! ai sapot yu ok, don wori abot det...koh koh koh

miss atie : rajin ke???? adehh~ insyaAllah berkat usaha akan membuahkan hasil...jom lah turut serta!!!

arep_lockermonth said...

oraittt!!bile bro nak wat lak??

efa said...

ala arep ada buat GA ka tak taw pon ahaks nk pi terjah blog dya huhu good luck

BRO_MONDAY said...

arep : tunggu......tunggu betul² bersedia....koh koh koh

efa : terjah jangan x terjah!!! terbaik kasi sapot kawan²...pedehal?

arep_lockermonth said...

kalau dah buat arep nak join!! and nak hadiahhhhhhhhhhhh sekali..haha :P

ADfeez said...

goood luck!!!; )

BRO_MONDAY said...

arep : no hal lah....koh koh koh

adfeez : tengkiu geng!!! ('',)

Encik Blogger said...

aku pura2 ko tag aku tau.. pstu aku g join.. amcam?? ok aku g join...

BRO_MONDAY said...

incik blogger : adehhh~ ok² ai turut kan kehendak yu ni ha...ai tag yu tau...(padahal terang² ai dah kasi tau ai tag sume oram) koh koh koh
kipidap tau...gud lak!!! ('',)

sahromnasrudin said...

aku sokong hang masuk..apepun, selamat berjaya ye

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

good luck bro..

BRO_MONDAY said...

sis LM : ('',) tengkiu²..cuba sedaya upaya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...