.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, February 3, 2011

^_^ciTE masa HARI WILAYAH 2011^_^


Salam sayam tu oL, rasanye masih belom terlambat untuk ai ucapkan SELAMAT HARI WILAYAH walopun arini dah CNY tahun arnab...koh koh koh

haaa...ai nak cite aritu masa Hari Wilayah 2011 (1/2/2011) ai sefemili + adek pompuan ai gi melawat binatang comel2 di Zoo Negara KL...memam terbaik lah...

sebenarnye plen nak gi zoo ni ai buat pada CNY 2010, tapi masa tu ai sangat sibuk bersama rakan2 SIC nak buat persediaan AGM...('',) last2 tahun 2011 ni baru ah free untuk bawak femili jenjalan ke zoo...adehhh! amek masa setahun...koh koh koh

kitoram gerak seawal jam 8am, 8.30am dah tercegat dalam kawasan zoo depan konter tiket! lom bukak lagi lah...die bukak jam 9am...koh koh koh

dah beli tiket tu, kitoram pun mulakan pengembaraan...jalan punye jalan terserempak ngan adek mia adamaya bersama daddy die kot...tentu ada shutim pagi tu dalam zoo...sempat kitoram snap gambarajah bersama! tapi ai x masok!!! adehhh~ ni buktinye!!!



jalan punye jalan lagi ternampak pot shutim! dah agak dah pun....tau kitoram jumpe sape? jumpe Lisa Surihani...dan cat farish...wow! sempat bertegur sape ngan brader cat!!! x sempat amek gambarajah ngan beliau...beliau ngah sibuk nak kejar set...adehhh...dapat gambarajah Lisa Surihani je...ni hasilnye...



bukan main hepi lagi mai waif dapat snap gambarajah bersama artis...ai jugak yam x dapat masok dalam ini cerita!!! koh koh koh

ok, cite banyak pun x guna, kasik layan gambarajah yam ai sediakan ni ok...









cemanapun, kitoram sangat hepi + penat sikit...koh koh koh

9 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bestnyer jln2..lisa mmg cun.tp puteri bro tu sgt2 cute la..

BRO_MONDAY said...

sis LM : ye ke??? tengkiu so mac...mai waif tentu suka sis puji beliau...koh koh koh

Dim Benihana said...

igtkan lisa tu adik bro td..keke

dekat je ngan rumah i tu bro..

BRO_MONDAY said...

bro dim : adehhh~ai peminat setia lisa ni tau ...tu pasal ai namakan anak ai Nur Alysha Hani...koh koh koh owh, yu dok area Ulu Kelang ke atau Wangsa Maju atau Taman Melawati??? ('',)

arep_lockermonth said...

wah!!x aci lorh@

BRO_MONDAY said...

arep : koh koh koh haaa...baru yu tau aci ke x kan?? adehhh~ apa² pun, macam kat entry yu tu, lisa Surihani memam gojes weiii....('',)

arep_lockermonth said...

memang la x aci! T____T hhaah~

BRO_MONDAY said...

arep : masa ni kitoram pun x sangka terspot beliau besama adek mia adamaya!!! ngah nak shutim kat dalam zoo...cite apa ntah x tanye pulak...

arep_lockermonth said...

huhu :P tuh la !asyik amek gmbr je!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...