.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Tuesday, February 22, 2011

Lulu Caldina 1st Giveaway


BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua!!!

Tengahari yang amat panas terik di luar sana membuatkan keinginan saya untuk turut serta dalam kehangatan "Lulu Caldina 1st Giveaway" sangat membuak-buak.
(amacam? ok x intro kat atas ni?)
adehhh~

Saya telah pun di tag oleh cikannaSUKAjoinKONTEZ !!!!

Ok, tanpa membuang masa lagi, mari kita lihat banner bagi GA yang menawan kalbu ini...



GA terbaik ini telah pun selamat dianjurkan oleh miss LULU CALDINA
header kat blog beliau sangat cantik + menarik = saya suka!! ini dia...



**SYARAT² SERTA PANTANG LARANG & HADIAH YANG TELAH DIPERUNTUKKAN **

TARIKH TUTUP : 29/3/2011 jam 9.20 pagi

Jom sama² kita turut serta!!! TERBAIK!!!

12 comments:

ejulz said...

aku pun nak join jugak la.. haHa

SaYraH WonDerLanD said...

huuhuhuh rajen tol la masok mcm2 contest. Wah header baru nampak. Hampir xkenal blog siapa..

BRO_MONDAY said...

asroL : join je, pedehal??? koh koh koh GUDLAK!!!

miss sayrah : tengah rajin & ada masa camni buleh lah buat!!! ('',) yup, header baru...saje tukar selera,...yu pasan kan? yu oram 1st yam bertanya...adehh!

nelly said...

Gud luck .

fyna said...

waaaaahhh...
besh2.
lmbt lg kn due date nye...
nk join la...

Lulu caldina said...

Semua syarat sudah dipatuhi...terima kasih sebab sudi join 1st GA lulu..semoga berjaya yer

Gen2Merah said...

semoga berjaya bro... gud lak ya

BRO_MONDAY said...

bro jentu merah : TERBAIK...sama lah kite ye...gud lak jugak!!!

BRO_MONDAY said...

miss nelly : tengkiu² ('',)

miss fyna : memam best!!! jom meriahkannye!!!

lenloy said...

Dari blog Cik Lulu....semoga berjaya...

BRO_MONDAY said...

lenloy : tengkiu²...arini dah tarikh tutup nye!!! ('',)

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...