.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, January 24, 2011

^ CuTi PanjaM !!! Best nye..koh koh koh ^

Salam sekali lagi buat sume pembaca blog ai ni ye...('',) giler rasa x sedap tekak ai ni...sap kok pun sangat kuram dari tadi lagi ni...sedam rasa peringkat awal nak selsema! bersin da banyak kali, pastu idom ai mula lembab...adehhh~ kena makan ubat cepat² ni...

ok, sebenarnye entri ai ni nak cite pasal cuti...ai baru je setel apply cuti melalui sistem HRMIS...nasib baik network kat opis ni cun pagi ni...so, cepat je ai dah submit permohonan tu kat bos ai...ai pun dah email maklom kan kat beliau minta beliau luluskan cepat! koh koh koh



ai amek 3 hari cuti, iaitu 31/1/2011 , 1/2/2011 & 2/2/2011...oleh kerana opis ai ada kat sempadan KL-Selangor, lebih berat belah Selangor so Hari Wilayah 1/2/2011 x dapat lah cuti..tu yam ai amek cuti...waif ai opisnye di Putrajaya sedap lah cuti...('',)



**Gambarajah ni ai edit hasil ihsan dari angkeL Gogel...koh koh koh**

Yam pangkah² tu lah ai cuti...yu oL bayam kan berapa lama ai cuti dengan hanya apply 3 hari...ai tau ramai yam buat camni, bukan ai soram je,kan???koh koh koh
kira ok lah ai cuti ni, masa raya puasa 2010 aritu ai dah stay kat opis x cuti raya! sume oram cuti 2-3 minggu, tapi ai...haaa...skam ni tiba lah masa untuk ai pulak yam xde kat opis...koh koh koh

29/1/2010 ni member ai kenduri kawennye di Alor Gajah Melaka, so ai dah pakat² ngan gengsi SRD & SIC nak gi konvoi bercuti dan lepak kat Pengkalan Balak...dok chalet...wow! syok dapat bbQ kat pantai!!! x sabar rasanye...

kepada rakan opis ai, asroL a.k.a ejuLz , sila jaga opis masa ai bercuti ye...yu kan dah cuti lama balik Sarawak aritu...koh koh koh

18 comments:

Dim Benihana said...

la siannya kena aplly cuti 1Mei, kekeke kami syiok je cuti, amek 2 hari dh dpt seminggu...

BRO_MONDAY said...

bro dim : yu silap type ni, bukan 1 Mei lah, tapi Hari Wilayah 1/2...koh koh koh tu lah pasal, ai kena apply coz opis ada kat selangor..adehhh~

"Che Ain" said...

salam..haii.. hihi blog sy dah xde kotak2 dah skunk..

BRO_MONDAY said...

che ain : wsalam ('',) wow~ dah xde kotak² ek??? baru ingat nak gi main dam aji kat situ..koh koh koh ok, japgi ai datam sana...

"Che Ain" said...

xde dah eh.. asyik men dam j.. kali nk men roller coaster plak..dtg la..arini x pos entry pun..xda modal..

BRO_MONDAY said...

che ain : koh koh koh ai dah drop komen kat sana...jalur² ek??? ('',)

Budak Botak said...

he3, sronoknya dapat cuti, bleh jalan2 ngn famili...

BRO_MONDAY said...

budak botak : yup!!! itu yam ai suka tu...terbaik...smaat bercuti lah ye...koh koh koh

The Red Rambutan said...

Bro_Monday-Waa... Selamat bercuti. Aku pun balik kampum Feb.10th, 2011 sampai Feb.19, 2011 ni. Kena esok kena gi ambik Visa kat Embassy.

mizzapple said...

wah! bestnye dpt cuti.
nywy slmt brcuti ye bro. :)

arep_lockermonth said...

arep cuti seminggu la bro!

bobiedanbad said...

sangat jelous dgn awak bro..nk cuti gak hehehe

ejulz said...

x sabar tunggu bulan 8.. cuti sbulan.. haHa

BRO_MONDAY said...

bro red : terbaik, balik Myanmar ek??? best balik obersi..('',)
mizzapple : tengkiu ye...samat becuti jugak...
arep : balik kampum kelate kan? cantek ...se kampum lah kito...koh koh koh
cekgu bobie : jeles kan? tu motif nye...adehhh~
asroL : yu memam...balik sarawak masa raya memam sebulan...every year laik det...('',)

fadhdeela said...

bestnyer cuti lama pastu dpt g holiday lakk :)jgn lupa minum coconut shake kat mlk tu!!

Meh singgah: Jejai & Fasha Putus Cinta!

BRO_MONDAY said...

fadhdeela : tengkiu²..insyaAllah kalo jumpe minuman lazat tu, ai akan bantai lah...koh koh koh

Dim Benihana said...

eh silap lak...hari wilayah...

btw anda telah ditag..sila ke sini

http://islandofdim.blogspot.com/2011/02/giveaway-eqbalzack-sedut-kasi-abes.html

selamat...

BRO_MONDAY said...

bro dim : koh koh koh ok2 TQ tag ai ye...('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...