.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Wednesday, March 30, 2011

.:. Majlis Penghargaan Sukarelawan Islamic Relief Malaysia .:.

Assalamualaikum dan salam pagi Rabu buat semua pembaca Bro_Monday's Life,

Hmm~ baru hari ni saya ada masa free untuk update pasal tajuk kat atas tu ha...Ya, saya dah pun selesai mengikuti Majlis Penghargaan Sukarelawan Islamic Relief Malaysia (IRM) pada 26 mac 2011 Sabtu yang lalu bertempat di ARL BOWLING ALAMANDA PUTRAJAYA anjuran IRM.

Kelab Belia Saga Putrajaya (SRD) & Kelab Pemilik Proton Saga Iswara Malaysia (SIC) telah pun dijemput secara rasmi untuk turut serta dalam event terbaik ni. Selain tu, selaku penyumbang terbesar hadiah² iaitu Kelab Mutiara Putra Jaya juga turut sama memeriahkan majlis ini.

Rumah Anak² Yatim Baiduri, Dengkil turut diraikan. Ramai anak² yatim kecil yang hadir ditemani penjaga mereka.

Pertubuhan Orang Kerdil Malaysia serta pelajar² Institut Profesional Baitulmal juga turut dijemput.

Memang happening lah majlis tu, kami main bowling dibelanja oleh IRM sempena mengenang jasa baik semua yang selama ini membantu dalam banyak aktiviti IRM...

Terima kasih diucapkan kepada Islamic Relief Malaysia (IRM).

Di sini saya serta kan contoh antara aktiviti yang pernah saya join dengan IRM ni...kebanyakannya aktiviti kebajikan.

-
Talentstar "Segalanya Mungkin" pada 16/10/2010 di Perpustakaan Awam Shah Alam Selangor.



Ni pulak gambar kenangan bersama rakan² SRD & SIC masa sesi photoshoot!! saya yang pegang banner di perkataan Belia Saga tu...adehhh~

Ok, banyak lagi gambar aktiviti gempak ni...kalau rasa nak tengok sila lah add saya di FB cari je Bro Monday ('',)

12 comments:

::blog anak jawer:: said...

buat keje2 sukarelawan ni mmg best...AJ selalu gak buat keje sukarelawan ni dgn org asli dalam hutan...best..

ejulz said...

buat program camtu utk cpk la bro.. pengalaman dh ada.. huHu

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

waa...aktiviti macam nie , bagus...
dapat mengeratkan silaturahim..^^

BRO_MONDAY said...

bro jawer : alhamdulillah diberi kesempatan untuk sama² buat kerja amal...('',)

BRO_MONDAY said...

asrul : buleh je!!! ada masa nanti kite kasi bikin, ajak budak opis kite gi wat keje amal kat umah anak yatim ke...bagus gak...

BRO_MONDAY said...

miss myra gula² hati : a'ah...syok wo...baut keje ramai² ngan kengkawan...

cikanna said...

bro jom join contest ni...

http://sofea-aieman-aniq.blogspot.com/2011/03/salam-kepada-semua.html

Naddia said...

abg senim nie cam orang bujang2 je..
bulu2 keramat

Naddia said...

abg senim hero malaya!
bulu2 keramat

BRO_MONDAY said...

mira jawer : adehhh~ ai x tua lagi ah...masih normal macam budak² lain lagi...angkara kawen seawal usia 23 tahun...koh koh koh skam maintain macam remaja lain...hero malaya? x leh lawan ngan abam rosyam nor....('',)

BRO_MONDAY said...

cikanna : kasik terjah!!!! ('',)

Nabilah Atiqah said...

aktvti2 cmnie mmg bgos...yeaaa!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...