.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Tuesday, March 29, 2011

"Random GiveAway Polo Wallet by darkbatman"


Assalamualaikum dan salam sayang semua pembaca tegar dan tak tegar Bro_Monday's Life ('',)

Pagi ni saya rasa sangat bertuah...sebab saya dah di tag oleh geng blogger kite si UJANG YANG KACAK DAH NAK KAWEN TAK LAMA LAGI...koh koh koh

Untuk sama² join GA cantik menarik memang tembam anjuran BRO DARKBATMAN ...

ANDA BERMINAT NAK TAHU DENGAN LEBIH LANJUT? JIKA YA, ANDA LAH YANG SAYA CARIK!!!
ok, SILA KLIK SINI CEPAT²!!!

Harap² saya bertuah kali ini, sebab wallet ni cun bangat....saya amat menyukai nya...

Ok, jom kite sama² tag diri sendiri...tapi sebelum tu saya nak tag 3 rakan yang mungkin bertuah juga...('',)

1. apple lady isteri tercinta, jika dapat wallet ni sila bagi saya...adehhh~
2. kak LILY comey dapat je wallet ni sila bagi hubby anda ye...
3. asrul a.k.a ejulz kampung kameQ

Ok, selamat maju jaya...bagi rakan² yang nak turut serta, jom lah!!! TERBAIK...

25 comments:

d_tieah said...

Gud luck bro.. Mana tau rezeki.. Polo tu.. Original~

Entry Terbaru 1 : Amy Search Pengetua AF Musim Kesembilan?

BRO_MONDAY said...

miss tieah : tengkiu ('',) hope aim lucky dis taim...

efa said...

good luck bro mana taw kot2 rezeki bro dpt la merasa wallet polo tu :)

BRO_MONDAY said...

miss efa : yes!!! harap² dapat...('',)

Ujang9897 said...

gd luck...semoga aku yg dpt..=)

BRO_MONDAY said...

ujang : macam haremmm je komen yu bagi ni...koh koh koh kat mekdi ngah beratur lagi ke tu??? berjanggut lah....adehhh!

Abang Zam said...

wah..dapat Polo eh? tapi quicksilver abang belum rosak lagi..hehehe

saje singgah..btw, new entry : Mendidih Bersama : Nizam Kaki Clubbing

bobiedanbad said...

good luck

Nabilah Atiqah said...

gud luck k bro...:D

Encik Suami said...

baru je sebut2 pasal wallet kat last entri hari tue. Tapi "org tue" tak tag kita pun.

jemput singgah * Sedey..tinggalkan isteri & anak2 *

BRO_MONDAY said...

abam zam : yup!! dapat wallet POLO...jom lah join sama...jap lagi ai datam terjah blog yu...('',)

BRO_MONDAY said...

cekgu bobie : tengkiu ('',) jom lah turut serta...ada rezeki kompom dapat punye...

miss nabilah : tengkiu²....

bro sichan : adeh!!! sori lah bro...ok ai tag yu ni...jom sama² kasi meriah ini GA...('',)

Dim Benihana said...

dh join jugak...
bro mcm na nk kontek yu,
minggu depan i g ofis u...

BRO_MONDAY said...

bro dim : wah!!! lama x nampak yu dalam blog...adehhh! dah join? cantek...gud lak untuk semua...owh~ yu nak datam opis ai...ada exam kat sini ke bro? nah amek no fon ai 0129635085...apa² kasi kontek, leh kite minum² kat cafe...

Naddia said...

nipis ye wallet lelaki ek..kenapekah??

darkbatman said...

terjah sini bro cz name ko unik..kehkehkeh

BRO_MONDAY said...

mira jawer : nak tebal² wat pe??? koh koh koh

BRO_MONDAY said...

bro darkbatman : adehhh!!! unik chelasss manassss pulak bro??? biasa je...koh koh koh ai hargai sangat² yu singgah komen sini...

Dim Benihana said...

dh amek bro...
tq2

BRO_MONDAY said...

bro dim : ok, ai dah terima SMS yu, ai dah save no. tipon yu jugak...koh koh koh

cikanna said...

salam,join GA ni..

http://wanmyzuracollections.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

http://aniesandyou.blogspot.com said...

kalu kasi trus x leh ke? ;-)

amny.. said...

goodluck..:)

Bakri Hussin said...

sy pun join gak semoga wallet tu sy yang punyer hahahaha

saya dah follow blog bro jom follow balik ok

Http://www.dunialelakimaskulin.com

BRO_MONDAY said...

cikanna : insyaAllah nanti ai terjah sana...('',)

anies and you : nama pun GA, kalo x tentu nama nya "KASI TERUS"..koh koh koh

miss amny : tengkiu²...

bro bakri : gud lak untuk kite sume, harap beg tu pun ai punye jugak...koh koh koh ok nanti ai terjah blog yu pulak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...