.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Friday, March 25, 2011

.:.Mencari Sesuatu Di Mid Valley.:.



Assalamualaikum dan salam sayang diucapkan kepada semua!!!

Petang ni insyaAllah balik dari kerja, saya sekeluarga akan gerak jalan² di Mid Valley...Lagi pun isteri saya ajak pergi cari botol susu Scha yang bebas dari BPA...adehhh~ anda kurang jelas mengenai ini? Ok, saya boleh bagi link untuk kite sama² baca dan fahami apa itu Botol Susu Tanpa BPA...

KLIK SINI UNTUK MEMAHAMI DENGAN LEBIH LANJUT

Ha...tu lah pasalnya, sebelum jadi sesuatu baik kita cegah dahulu...bahaya rupanya, banyak kesan negatif yang bakal terjadi jika diteruskan lagi botol susu sekarang ni. Lagipun pengasuh Scha di taska tu dah bagi notis kepada semua ibu bapa penjaga minta perkara ini diambil serius dengan menggantikan botol yang bebas BPA...('',)

So, saya dan isteri sebagai salah seorang ayah bonda yang prihatin, turut sama mengambil langkah berjaga-jaga! tu pasal lah nak gi Mid Valley cari botol kat sana...
koh koh koh

Ok, semoga kita berjumpa lagi ye...

20 comments:

Encik Suami said...

Ya ampun..
Jauhnye nak pi beli botoi susu.
Awat tak pegi beli kat JB je..dekat skit.
Koh..koh..koh..

Izamir Ridzwan said...

demi anak tercinta xpa bro.. heeh

BRO_MONDAY said...

bro sichan : saje nak jenjalan ke sana...lama x gi mid...padahal tu lah pot detim masa kapel dulu..koh koh koh

BRO_MONDAY said...

IR : tu lah pasal...bekorban sikit je tu...malas tu memam lah malas nak gi mid...dah lah jem manjang!!! pakim pulak always full...tapi niat nak bawak jalan, pedehal? koh koh koh

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

waduh!! ni nanti sy da kawin n ade anak.., sy g terjah mid valley gak r! hehe...

tq 4 sharing..btw, isteri kamu cantik!!

anaknya encem mcm bapa nya..=p

BRO_MONDAY said...

miss fatimah a.k.a ciktim : thanks...tapi yu jangan keliru ok, anak ai Scha tu seoram pompuan...koh koh koh

bobiedanbad said...

parents yg sangat prihatin...
thanks for the info

BRO_MONDAY said...

cekgu bobie : ai share kan benda betul je...('',) sama²....

Puan Saira Azura said...

ERKK..MEMANG KENE GI MID VALLEY EK...

BRO_MONDAY said...

zura : adehhh~ saje nak jenjalan kat mid...tu pasal nak gi carik kat sana...('',)

YanaMIB said...

wow soping botol susu..hehe..br tadi bcg dgn membe psl botol susu yg byk kandungan bhn kimia ni..bgs nursery tu bg warning mcm tu kn..maksudnya dorg prihatin wpn ank org len =)

Encik Suami said...

Target nak beli botoi susu. pasti nanti ada terbeli bende lain kan?

Entri Terkini

1) MANA NIE

BRO_MONDAY said...

miss yana MIB : yup, nak carik botol susu sambil jenjalan carik makan se femili kat sana...lama dah x gi mid...('',) tulah pasal, bagus gak taska tu...

bro sichan : kompom!!! koh koh koh

cikanna said...

salam bro...selamat g jln2..

nnti balik join GA kat sini ya

http://belogmamatomel.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-follower-mm-t0mell.html

MaMa CyDa said...

ehmm .. mama pun dah selesai beli botol baru tuk anak2 ... bpa free punyer ...

Nabilah Atiqah said...

nsb baek cpt ambk tndkn...yea!!!!hehehe

QasehTercipta said...

kasi postlah pict botol susu tu...
:))

ejulz said...

jauh bebeno cari botol susu bro.. haHa

apple_lady said...

carik botol sambil cuci mata...dh lama kot x g mid tu...bukan nak g mid semata2 beli botol je...rasa last jejak kaki kat mid tu sebelum kawin kot...sekarang alysha dh besar pun...tu sambil berjalan cuci mata carik la botol...hek...

Puan Saira Azura said...

oo..pegi tempat kejadian..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...