.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Friday, March 11, 2011

SERAM SEJUK~adehhh~

Assalamualaikum dan salam pagi Jumaat semua pembaca setia "bro_monday's life" ('',)

Sekarang ni di pejabat saya sedang pakai baju sejuk! Badan rasa sangat lemah, sendi² rasa sakit...

Malam tadi saya main badminton di Presint 18 putrajaya. Macam biasa lah main dengan rakan² kelab. Saya terlalu agresif! Rasanya itu menjadi punca saya sangat penat pagi ini. Rasa macam nak demam...Menggigil semacam je... Pagi tadi masa bangun Subuh, hampir saya nak hantar SMS kepada bos kata tak dapat hadir ke pejabat. tapi saya gagahkan juga untuk datang. Murni sungguh niat saya ini. koh koh koh

Mujur lah rakan pejabat nama nya abang Hisyam ni ada panadol dalam laci meja beliau. Saya terus minta sebiji dan beli air mineral di pantry pejabat.

Lepas ni tentu saya akan mengantuk. nak berehat lah, tapi jam 9.30 pagi nanti ada lawatan penandaarasan QES & 5S di sini. Tentu² bos dan AJK 5s berkeliaran...

So, tak clear lah jawabnya...adehhh~ Ok, takpe lah. Saya hanya berehat di meja sambil buat kerja sikit. Nak buat tagging folder masyuarat.

Kita jumpa lagi nanti...('',)

41 comments:

Encik Suami said...

Bro Monday:
Ala..kesian dia?
Takpe..dh makan ubatkan?Insya-Allah..nanti oklah tue.

New Entry "MaSa KeCeDeRaaN"

BRO_MONDAY said...

bro sichan : mekasih ye...ai nak kena rehat jap, pening kepala...adehhh~ nak kena sembuh cepat coz pagi Ahad ni nak drive balik kota bharu..balik kampum...

The Red Rambutan said...

Bro Monday - itu tanda tanda nak demam tu. Jangan lupa makan ubat. Next week aku gi Kuching - Miri - Bintulu, hari Khamis malam baru balik KL. Naik MH. Rasa macam nak tapau je basikal, nanti kat sana boleh naik keliling hotel kan. koh koh koh

p/s - Tengah gila basikal sekarang, kuda hijau tu aku check pagi tadi, miyak dah kering kontang... koh koh koh

Dim Benihana said...

ala amek mc sudah, xyh pening2...keke

Encik Suami said...

Bro Monday:
Pagi ahad nak balik kb ker? So..minggu depan cuti la ye?
Cuti berapa lama?

apple_lady said...

take care...!!

ejulz said...

jgn demam sampai mggu dpn sudah bro.. kita ada misi penting.. Liga super futsal kbs.. haHa

BRO_MONDAY said...

bro red : tengkiu peringatan yam diberi tu...ai dah makan ubat, skam ni dah kebah sikit...nak sap kok pun x sedap tekak...siyes macam nak demam!!!
wah...yu outstation lagi? apedehal bro, x yah lah nak tapau beskal, sewa kat sana je...('',) ada ole² kasi pos lah kat ai ye...koh koh koh

bro dim : lama ai x jengah blog yu, jap ai datam pasni...('',) pagi tadi nyaris² ai nak SMS bos kata nak gi carik MC, x jadi...adehh~

bro sichan : yup, balik KB...cuti apply 5 hari...sepanjam minggu kat KB...ziarah atok sakit...sementara beliau kenal anak cucu...

epel : tengkiu honey...ai dah komen kat entry baru yu pagi ni...

asroL : xpe, balik KB nanti ai sesah budu banyak² kasi kuat nak main futsal nanti...koh koh koh

eqbalzack said...

selamat bercuti sakan bro...

d_tieah said...

Syabas.. Tak sia2 SPA amik keje ek.. Ngee :)


Entry Terbaru : Kursus Perguruan Lepasan SPM Pengambilan Jun 2011 Kini Dibuka

arep_lockermonth said...

tu la men aggresive sangat!!

*luv Syahnia* said...

apalgik tido lam blik surau
line clear..ihikihikkk

BRO_MONDAY said...

bro sichan : tengkiu doakan keselamatan perjalanan ai ok...('',)

bro EQ : same with you...adehhh~ planning yu lagi banyak dari ai lah bro..

miss tieah : yu tetau je kan? yu jadi mak cik cleaner kat mana ek? ai pak guard di JPA tau...('',)

arep : biasa lah...nama pun main bekminten kan?? koh koh koh

miss luv syahnia : surau sejuk kuat sangat air cond nye!!! ai lagi best kalo dapat tido kat meja opis ni ha..koh koh koh

arep_lockermonth said...

bro : demam sebab x ajak arep men seklai tuh!!hehe

BRO_MONDAY said...

arep : bila² yu datam putrajaya, kasi tau ai...ai leh ajak yu main bekminten sama²..koh koh koh

Aimaduddin said...

Tido je bro.. baru la pelawat 2 ceria... kui kui kui..

padlie said...

Eh, air mineral di pantry pun kena beli ke? kesiannya orang demam.
Semoga cepat sembuh.. boleh sokong Chong Wei malam ni..

Entry terbaru padlie: Bumi kita

arep_lockermonth said...

haha! T__T mmg x la~

Nabilah Atiqah said...

hope cpt smbuh k....rsenyer bro_monday nie kna rest lg ar....x yah ar active sgt...hehehe:D

A.s.t.i.n.a said...

sobss sobsss T_T

maner komen saya pagi tadi si sini yang berbunyi begini..:



mungkin semalam saya bw di sini menjangkitkan Bro dengan virus demam selsema saya...


Tapi kenapa komen itu tiada..????

~sambil berlalu~

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

Tak elok sebenarnya mengamalkan pengambilan panadol...

Ape2 pon , salam perkenalan bro ! :)

A.s.t.i.n.a said...

ker komen saya masuk Spam?

A.s.t.i.n.a said...

ker page Bro yang sudah berubah warna ceria ini mencemburui ASTINA (motiffff..)

MaMa CyDa said...

ooohhhh ... mama plak rs badan sakit2 pehtu asik bersin2 jek .... cam nak demam jek nih ... alaaaa demamlah mggu dpn ... leh mc hu3

p/s kamooo di tag tuk join contest
klik sini yek ...
http://cydaacmecontest.blogspot.com/

suffer8zine said...

semoga cepat sihat bro

Terkini: Solat Jumaat Kini Boleh Dilakukan Di Pusat Membeli-Belah

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

bro : "pbaca setia"??!! bukan2...sy bukan pbaca setia awakkkkkkkkkkkk...
sy cuma pengomen setia awkk.hihi..

lawan penyakit tu n tarik nafas babe!
k, epy holiday 4 tomorow..

wahh..bestnya main badminton!!

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

oke!!

amny.. said...

bro friday >>badan dah xbape sihat tu boley lagi on9 belog..ish3..=P

makdara TERdiva said...

MDT dtg melawat org tak sihat

selamat berhujung minggu :)

Budak Botak said...

he3, dh sembuh ke bro isnin? ehhh monday...

Ujang9897 said...

semoga sihat..=)

amny.. said...

jom bace..:)


new entry:
blogspot vs blogpot

ejulz said...

tag bro.. "CONTEST:SAYA SUKA!"

sahromnasrudin said...

chong wei menang tue huhuhhhh

*luv Syahnia* said...

bromonday tak keje g yea
balik kg..smbg cuti skola
hehe

http://aniesandyou.blogspot.com said...

alamak...da berjangkit ni...

d_tieah said...

Demam ke??? Tak update entry lagi ni..



Entry Terbaru 1 : Isu Ultraman, Power Rangers, Doraemon Dan Tsunami
Entry Terbaru 2: Loji Nuklear Jepun Meletup Dan Pencemaran Radioaktif Berlaku?

Along Usop said...

salam bro! lame tak nampak!..
sory la jrg dapat singgah.. =.=

byk dah berubah ye skarg.. =)
get well soon..

*byk nye bende aku nk ckap.. =.=

*btw.. bro dah di tag
http://alongusop.blogspot.com/2011/03/contestgambar-paling-sengal-by-jamban.html

ummi anum said...

ala..demam pulak dia ya...dah g klinik ker?harap2 cepat sembuh..ada tag untuk bro_monday ya..
akak cari kotak shoutbox tak jumpa..hehehe..
http://mahalucky79.blogspot.com/2011/03/siapa-top-referer-fa-giveaway.html

Azrul Hisham said...

ziarah bro monday kat sini :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Pendekar Berkuda said...

salam bro... lama tak menyinggah kat blog bro yang best nih... koh koh koh... bro masih dalam mood bercuti--cuti malaysia ke ni??

lupa nak cakap.. ada oleh2 tak?? ekekekek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...