.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Friday, April 1, 2011

.:. APRIL menjelma .:.



Assalamualaikum dan salam pagi Jumaat buat semua pembaca Bro_Monday's Life ('',)

Apa khabar anda semua pagi ni? Harap semua sihat walafiat menempuhi hari dan ceria sentiasa!!!

Bulan April sudah menjelma...Bulan Mac baru saje berlalu pergi..Sedar tak sedar umur kita meningkat sedikit demi sedikit...Syukur...

Hari ini ramai juga rakan² blogger buat entry pasal April Fool...ada cerita mereka pasal pengalaman "terkena" dulu²...ada juga yang buat entry pasal kisah di sebalik April Fool, dan ada juga yang tulis mengenai pesanan kita untuk tidak menyambut hari April Fool...

Bagi saya sendiri, apabila sampai saje tarikh 1 April, saya akan terkenangkan arwah rakan baik saya dahulu...Arwah Fahad Aziz kembali ke rahmatullah pada 1 April 2004...Pejam celik sudah 7 tahun pemergiannya...

Pagi tadi saya sudah post status di FB memohon rakan² bagi sama² sedekahkan Al-Fatihah... Terima kasih semua, hanya Allah SWT saje yang mampu membalasnya...

Arwah pergi selamanya seawal usia 19 tahun kerana sakit...(sehingga kini saya sendiri pun tak pasti sakit apa)...semoga rohnya tenang di sisiNya...

Di sini saya juga mahu mengambil kesempatan untuk momohon rakan² blogger sedekahkan Al-Fatihah kepada mereka yang pergi dahulu dari kita....amin~

Baiklah, sampai sini dulu coretan saya pagi ini...Semoga kita berjumpa lagi...Wassalam...

7 comments:

Nabilah Atiqah said...

al-fatihah tuk arwah... :)

bobiedanbad said...

sdh April...cepatnya masa berlalu

Naddia said...

al-Fatihah

TAYAR PANCIT said...

alfatihah...1 april juga pergi nye arwah din beramboi..semoga roh mereka dicucuri rahmat..amin.

BRO_MONDAY said...

rakan² blogger : terima kasih kerana sama² sedekahkan al-fatihah untuk insan yam lebih dahulu pergi dari kita,,,

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

amin..

btw, mula2 baca entry, rasa u ni mcm dj pulak! hehe..

n ape khabar bro>> sihatkah>>

kem slm anak isteri mcm biasa yerk...hihi

BRO_MONDAY said...

cik tim : adehhh~ macam DJ lah pulak??? koh koh koh what ever!!! hmmm~ ai sefemili sihat je ni...ok² insyaAllah, nanti beliau baca komen ni, beliau jawab lah salam yu tu...('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...