.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, March 28, 2011

.:. Panas Sangat Berpeluh .:.

Assalamualaikum dan salam pagi Isnin buat semua,

Pagi ini saya datang agak lewat ke pejabat, tapi takde lah sampai merah punch card tu...adehhh~ lewat dari kebiasaan je...

Selalunya jam punch card tu 7:05 pagi saya dah ada di pejabat. Pagi ini saya punch card jam 7:16 pagi...lewat, kan? koh koh koh

Datang pejabat black out pulak tu, dari pagi maintenance² berlari sana sini siap kan kerja...ada buat kerja lah tu mungkin nak repair sesuatu...

Bila black out tentu lah takde bekalan udara sejuk!!! PC pun tak boleh nak ON...adehhh~ layan kan je...badan berpeluh hangat dah ni dari tadi...

Sekarang dah kembali kepada asal...Dah sejuk!!! TERIMA KASIH abang² maintenance ye!!!

Ok, pagi ni saya blogwalking agak sikit...sebab network internet sangat lembab disebabkan black out tadi...

Jom terjah blog isteri saya pasal botol susu FREE BPA, KLIK SINI CEPAT²!!! dan juga ENTRY MISS TIEAH ADA NAMA SAYA!!!

Hmm~ setakat ni dulu ye coretan saya yang tak seberapa ni...nak pergi siapkan kerja dulu...nanti saya datang balik...('',)


p/s : lupa nak kasi tau anda semua, saya baru beli helmet baru!!! wah...memang selesa!!! helmet trand masa kini...koh koh koh

17 comments:

d_tieah said...

Ni mesti pw1 kan? Masuk jam 7.30, balik 4.30.. Huhuhu.. Kenapa hari ni lewat ek? Sebab hari ini Isnin kan?????

Entry Terbaru : Mengapa Isnin Dibenci???

BRO_MONDAY said...

miss tieah : yu silap!!! ai WP2 lah...masok 8am balik 5pm...koh koh koh amacam? awal giler x ai datam opis slalo nye??? ('',)

ai x benci ISNIN, ai dah komen tau...koh koh koh

Encik Suami said...

g opis motor senanng nakmencelah..kureng nak hadap jem.
klu naik kete..mmg sangkut la kat jem tue.

entri terkini "yey yey..dapat botol baru"

bobiedanbad said...

sy mesti kat sekolah 6.50am, balik 12.30 pm isnin n selasa..rabu khamis 1.00 pm...ptg klu ada program ke sekolah lg hehehehehe

BRO_MONDAY said...

bro sichan : ai naik moto je senam..kalo x, kompom tetiap hari jem kat tol 1.30 besraya ni...bayam kan lah, awal gile jem kat situ...7am dah beratur panjam kete²...adehhh~

BRO_MONDAY said...

cekgu bobie : adat jadi guru lah...('',) selamat mengajar ye ai ucapkan...ai ade soram kawan baik masa skolah form 5 dulu kat kelantan...kini beliau mengajar di sebuah skolah kat Miri Sarawak...

::blog anak jawer:: said...

wow...the best worker ni....masuk keje kul 8...kul 7 dah sampai...hebat2...hehehe

BRO_MONDAY said...

bro jawer : biasa je...agak nye dah jadi tabiat dari dulu sampai skam..

Izamir Ridzwan said...

awal masuk pejabat ni bro..

BRO_MONDAY said...

IR : saje masok awal²...baru lah nampak macam rajin...koh koh koh

sicKo^ said...

7.16 pagi kira dah lewat .. Pekerja yg berdedikasi btul ko nih

Nabilah Atiqah said...

nsb baek x smpai mrah...hehehe

Ujang9897 said...

mak ai..awalnya dtg..=)


busuk tak ketiak..=)

BRO_MONDAY said...

bro sicko : wahhh!!! lama x nampak yu...nanti ai terjah blog yu ok...koh koh koh berdedikasi? apa tu? adehhh~ xde lah, ai biasa² je...rajin sikit je...('',)

miss nabilah : tu lah, sib baik lambat lagi nak merah...koh koh koh

ujang : apa guna deodoren AVON far away yam ai pakai tu??? adehhh~ kantoi pakai bini punye!!! koh koh koh

ejulz said...

seb baek elektrik yg xde.. blh raba2 lagi.. kalo air yg xde.. g keje x mandi la jwbnya.. haHa

Ujang9897 said...

hahha..pakai la CNI jgn avon..=)


nah dompet

http://azfar9897.blogspot.com/2011/03/random-giveaway-polo-wallet-by.html

amny.. said...

alahai..

bape minit je lambat kan..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...