.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Wednesday, March 2, 2011

AKU MMG GILA TRAFIK ! SO WHAT ??

Petang² camni, sungguh seronok dapat join segmen Bro BEN
Kalau anda nak turut serta, sila lah ke blog Bro BEN ni...


MEMANG BETUL!!!

Saya memang gila trafik!!! Takde sape² blogger dalam Malaysia ataupun dunia yang pandang sebelah mata dengan trafik ni!!! tak caya? sila lah terjah blog² mereka!!! koh koh koh

Bukti yang jelas senang je, lihat lah diri saya sendiri...Hari ni saje dah 3 entry saya keluarkan untuk bacaan umum...('',)

Ok, terus kepada segmen lagi...

Kisah kematian adik lelaki kandung di usia muda amat menyedihkan hati keluarga saya. Arwah meninggal akibat kemalangan jalanraya pada umur 19 tahun!!! di Lukut Negeri Sembilan pada 31 ogos 2007...motosikal yang ditunggang bertembung dengan lori treler muatan barang yang sudah makan jalan (masuk jalan lain)...sudah hampir 4 tahun pemergiannya, masih segar diingatan saat saya pergi ke bilik mayat hospital untuk buat kawad cam...Saya relakan pemergian arwah mengadap Ilahi...Semoga menjadi pengajaran buat semua agar berhati-hati di jalanraya...('',)

AL-FATIHAH untuk arwah adik saya...

12 comments:

EB said...

Al-Fatihah....
Semoga rohnya sentiasa dicucuri rahmat...

sicKo^ said...

aku pun gila trafik, bro..

BRO_MONDAY said...

EB : ('',)

bro sicko : ye ke? ok kite sama!!! adehhh~

efa said...

sobsob AL FATIHAH moga ia sentiasa dicucuri rahmat

Qaseh dalia adelia said...

semoga arwah tenang disana jgn pernah putus bacakan bacaan2 al-quran ye .. terputus dr dunia tapi hati jgn pernah terputus

Amira Naddia said...

al fatihah utk arwah adek abg senin..abg senin pon ati2 ats jln raye taw! pemandu lori sume memg kuajo

bobiedanbad said...

sy pn gila trafik
B.W ke
http://bobiestory.blogspot.com/2011/03/muka-buku.html

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

alfatihah untuk arwah...

iqbalhakimi said...

tabahkan hati bro,,.semoga arwah adik bro ditempatkan dalam kalangan mereka beriman..aku akan ambil ikttibar dan pengajaran ni =)

hacker said...

nice entry...

jom ktahui plbagai info mngnai dunia n akhirat di blog prince....

:)

Pembawa_Wacana said...

Aku buat bloglist...jom2..

BRO_MONDAY said...

miss efa : ('',) yang pergi tetap pergi...

miss Qaseh : thanks bagi ingatan...

mira jawer : ok!!! memam kuram ajo, nak kena ajor...tolom bagi kame ha me ha kat die buleh?

cekgu bobie : cantek!!! kang ai terjah sana ye...tunggu tau...

AFA : thanks bro, sama² lah kite...

iqbal : ('',) tu yam sebetulnya...

hacker : ok, nanti ai terjah sana pulak!!!

bro wacana : nak jugak!!!!! ai datam jap gi ok...cendol sedap 1 tau...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...