.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Wednesday, March 2, 2011

FUTSAL CPK One FC 1 Mac 2011



Assalamualaikum & salam hormat saya ucapkan kepada semua rakan blogger!!!

Hari ini hari Rabu, diharapkan anda ceria² sepanjang hari...('',)

Pagi ni saya datang ke pejabat macam biasa, awal...Naik motor je, pasal tu lah awal tak kena jem...

Malam tadi main futsal bersama budak pejabat, pasukan futsal yang diberi nama CPK ONE FC...Tapi malang sekali malam tadi hanya 10 orang je yang beraksi. Rakan² lain tak tahu ke mana, sedangkan SMS dah di hantar. Ada yang tak dapat main atas urusan hal keluarga, ada yang saje² x nak main, ada yang penat. Tapi apa boleh buat? Yang datang ni terus kan lah main macam biasa.

PANCIT!!!

Memang lah pancit sebab tak ada player gantian di luar court!!! Layan kan je lah...yang penting happy. koh koh koh

Pasukan kami akan menyertai Liga Super Futsal KBS 2011, perlawanan bermula 5 Mac 2011 ni nanti... Dah tak lama...

Terbaik lah, anda semua doakan kejayaan pasukan kami ye~ ('',)

11 comments:

arep_lockermonth said...

huhu : Pancit pon pancit la kan!!hoohoh
ALHAMDULILLAH!
Segmen: Saya dan Nama Blog
I am number four

ejulz said...

Semoga berjaya CPK ONE FC..

Jangan lupe singgah n komen k.. :)

New Entry "BIKIN PANAS BACA ENTRI BRO BEN ASHAARI.."

cikanna said...

wah bro ni aktif betol la...
bestkan!!

ada kerja kosong x kat tempat kerja??
ingat nak tukar...

on spot ke??

hehehe

BRO_MONDAY said...

arep : ye, pancit tapi enjoy...puas ati dapat main full sejam...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

asroL : semoga kita berjaya!!! koh koh koh jap gi ai terjah entry baru yu tu~ ('',)

BRO_MONDAY said...

cikanna : kosom tu x tau lah pulak...adehhh~ datam je lah keje kat sini, pedehal? koh koh koh
ai aktif sementara masih muda...('',)

d_tieah said...

Selamat berjuang..
Mana tau, rezeki..
Kemenangan milik lu bro.. *Pasti..
Hahahaha..



Entry Terbaru : Usianya Sudah 59 Tahun

BRO_MONDAY said...

miss dihatie : tengkiu², wish mi lak!!! adehhh~ tanpa pasukan yam mantap tambah² lagi ejulz kampung kameq tu yam jadi pengurus pasukan, kemenangan x datam dengan mudah...('',)

ok, jap ai terjah entry baru yu tu...

atie said...

hari2 lari la bro~hoho~

atie said...

eh..lupa nak ckp..cantik la blog ni~bila tukar ni~(lama sungguh tak berblog~haha

BRO_MONDAY said...

miss atie : adehhh~ ingat kan yu nak suruh ai gi pam kat Petronas!!! pancit...koh koh koh

lawa kan? tengkiu²...('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...