.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Friday, March 4, 2011

KENAPA DENGAN HARI INI???

Assalamualaikum & salam pagi Jumaat
buat semua pembaca "bro monday's life"
yang saya kasihi dan sayangi...

Pagi yang berbahagia ni, saya dengan rasa lemau nya menaip entry
bertajuk seperti di atas...

KENAPA DENGAN HARI INI???

Adehhh~ saya pun tak tahu apa dah jadi...rasa semacam je, tak seceria macam selalu...
rasa macam ngantuk sangat² pun ada ...

Dah lah pagi tadi masa nak siap kan Scha gi taska, saya boleh pakai kan kasut nye terbalik...
kiri ke kanan, kanan ke kiri...
kan ke pelik tu!!!

Terus kena tag di wall FB!!! adehhh~ kelakar pun ada...




Apa² pun, moral of the story nak pakai kan kasut anak, sila bukak lampu...('',)

p/s : lain kali setiap hari Jumaat nak pakai baju melayu
"komplit set" macam
ejuLz KAMPUNG KAMEQ lah...koh koh koh CERIA je nampak beliau pagi ni di pejabat...

20 comments:

Aimaduddin said...

Jenguk2...

cik ayin said...

mengantuk ke ape...??hahahaha

Encik Suami said...

Bro Monday:
Something wrong jerk?
maybe ada perkara yg bermain di fikiran @ pagi tadi terlewat bangun n nak cepat kejar masa..that why yu pakaikan kasut terbalik kat Scha.

BRO_MONDAY said...

bro giant : jenguk lah...xde hal ('',)

miss ayin : a'ah..ngantok giler pagi ni...cam saket² sengal badan...maen bekminten aritu agak nye ni...

bro sichan : x lewat pun bangun, 6am da mandi pagi, solat subuh terus siap² gi keje...

A.s.t.i.n.a said...

Astina sibukk sgt.. tak sempat nak ngaco Bro Senim.. Bro r u oraitttt?

BRO_MONDAY said...

miss ASTINA : wow!!! caring nye yu...ai laik dis..koh koh koh aim ok raik nau...pagi tadi je kusut sikit...biasa lah tu, monim siknes...koh koh koh

aniswany said...

hikhik..pakaikan kasut tebalek ..

BRO_MONDAY said...

miss aniswany : yelah....terbalik, abes ai kena kutuk ngan budak² dalam FB waif ai...adehhh~ cian je anak ai pakai kasut terbalik pagi tadi...koh koh koh

eyna azmi said...

cari shout box tak jumpa ..follow kamooo la

BRO_MONDAY said...

miss eyna : tengkiu folo ai, ai nak jengah yu pulak kat sana ('',) kotak jerit ai dah xde skam ni...ada sebab...koh koh koh

sarrahush said...

bw here:))

BRO_MONDAY said...

miss sarrahush : terbaik lah!!! tengkiu jenjalan sini...ai nak gi sana jugak lah...('',)

ejulz said...

x sempat seterika baju arini bro.. sebab tu pakai baju melayu.. haHa

ada tag "✿~ contest "JANGAN pandang camera"~✿"

BRO_MONDAY said...

asroL : dan dan alasan...koh koh koh tapi baju oren yu pakai gi opis tadi cam x penah nampak je...baru beli ke? atau raya aritu punye? bukan ke slalo kaler purple yu pakai?

alamanda said...

kiutnye.

Princess Nur said...

org kelate kitow? salam kenal deh..

BRO_MONDAY said...

miss alamanda : ('',) tengkiu!!! ai terjah tempat yu pulak ok...

missprinses nur : yo...kawe orey klate...koh koh koh

Sunah Mohammad said...

eiks, ejulz tu orang sarawak ke?

arep_lockermonth said...

datang singgah jenguk bro!! penat lorh!! hoho~

BRO_MONDAY said...

sis sunah : yup, beliau oram sarawak...opismet ai...('',)

arep : cantek....selamat datam ye...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...