.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Tuesday, March 8, 2011

Hari Ini Hari Selasa


Assalamualaikum dan salam hormat buat semua rakan blogger ('',)
Hari ini hari Selasa, semalam hari Isnin...
Semalam hari "fevret" saya...tapi semalam juga kat pejabat ni internet jem!!!
Pagi sampai petang tak dapat online...

argggghhh!!!!

Lepas geram kejap je...

Sekarang dah tak geram lagi, tadi je...
koh koh koh

Pagi ni di pejabat masa perhimpunan pagi tadi diadakan 1 acara pengundian...
Mengundi Poster 5s terbaik...
Anjuran AJK QES CPK
Sebanyak 17 penyertaan!!! Semua cun² sampai saya pun tak tahu nak vote yang mana 1...adehhh~

Apa² pun, saya dah pun menjalankan tanggungjawab sebagai pengundi...('',)
InsyaAllah tiada undi rosak...

Kita tunggu saje siapa yang menang...
Tahniah kepada semua peserta yang ambil bahagian saya ucapkan!!!

11 comments:

A.s.t.i.n.a said...

kah kah boleh pulak ade undi rosak.. huahuahua

Ujang9897 said...

undi awek cun jer..=)

BRO_MONDAY said...

miss ASTINA : mana lah tau kan??? koh koh koh

BRO_MONDAY said...

ujang : syhuuuu...diam² sudah...yu ni tetau je...koh koh koh

ejulz said...

jgn lupe undi aku wei.. haHa

Jom belajar bahasa Sarawak.. heHe

New Entry "Mari belajar bahasa Sarawak -Part 6 "

BRO_MONDAY said...

asroL : adehhh~ ai tersilap komen, ai terkomen kat entry sebelah...koh koh koh
yu masok jugak ek? poster 5s no. berapa? kasi tau lah...ai nak undi lagi skali ni...koh koh koh

Encik Suami said...

Hallamak...pasal 5S nie kan..leceh sgt kan?
Ekseli..pjbt abg pun dah ada roadshow pasal 5S nie..tapi..agak payah untuk dipraktikkan.
Yang paling best..bos ckp..tahun nie abg jadi ketua utk 5S..pening woo..
tambah lagi keje.Tapi x tau la bulan bape nak buat.

d_tieah said...

Bro mesti keje kat putrajaya ni..
Huhuhu..
Mesti best kan keje kat kementerian..
Ngee :)

Entry Terbaru : Surat Kepada 3 Golongan "Wanita"

BRO_MONDAY said...

bro sichan : a'ah...tapi best lah buat 5s ni...ruang keje jadi selesa... kadang² je semak sikit atas meja ai ni, macam skam ni lah...koh koh koh

miss tieah : ('',) ai dok kuaters putrajaya, tapi keje kat seri kembangan...

bobiedanbad said...

hahaha jgn wat undi rosak bro.

BRO_MONDAY said...

cekgu bobie : adeh~~ ai x kejam ok...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...