.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, March 10, 2011

Scha Al Aiman Dapat Basikal


Assalamualaikum semua!!! Jumpe lagi kita di "bro_monday's life" ('',)
Sekarang saya dah tak sibuk, mana tak nye dari pagi hari tadi lagi banyak kerja.
Semua dah siap. Tadi mengemas pejabat ramai² bergotong-royong bersama rakan² sebab esok pagi ada lawatan QES serta 5s...

Ok, pagi tadi saya ada cakap nak buat entry tentang anak saya dapat basikal,kan?

TAK JADI...

Sebabnya isteri kesayangan dah buat!!! adehhh~ SILA KLIK SINI CEPAT² untuk membacanya... Diharapkan anda semua terhibur!!! koh koh koh

19 comments:

d_tieah said...

Wah.. Jeles owh..
Dulu tak dapat pun basikal camni..
Ngee :)



Entry Terbaru : Keluhan Rakyat Malaysia Terhadap Stesen Televisyen

Nabilah Atiqah said...

waaa....wife lg lju nie....hehehe:D

Ujang9897 said...

pinjam basikal..hee

BRO_MONDAY said...

miss tieah : adehhh! nape? dulu masa yu kecik terus dapat beskal resing buleh tukar² gear ke? koh koh koh

miss nabilah : tu lah pasal...beliau lagi pantas!!! ai pun tumpang lah promote blog beliau yam masih muda remaja tu...

ujang : "angkel...x buleh pinjam!!! nanti patah roda yam ke-3 cemana scha nak naik?" koh koh koh ai x cakap tau, scha yam cakap...

Encik Suami said...

Bro Monday:

Scha dpt basikal sempena apa?
Besday dia ker?
Oooo..upenye..wife pun ada blog jugak eh?

Jom terjah..

New Entry "MASA KECEDERAAN"

BRO_MONDAY said...

bro sichan : xde sempena apa pun...saje ada duit lebih sikit beli kan lah untuk dia...('',) bukan nak manjakan, sekadar nak bagi dia rasa ada beskal sendiri...
ok ai terjah sana!!!

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

waduh!! err er..bro..xpaham xpe..y pnting, baca , komen n follow....hehe
tq bro.

bro..
sy nak gak...

tp sy nak air asia nya tiket flight ke parisss.........waaaaaaa

Encik Suami said...

Huish..ada duit lebih..bestnye.
Meh la bagi abg skit.

Heidi Shafiq said...

dik.. abg nk tumpang bleh? eh silap.. bukan abg.. pakcik.. hehehe..

The Red Rambutan said...

Bro Monday. Memang best!!! Bila anak gembira, ayah ibu dapat pahala. Bila besar nanti boleh main basikal dengan ayah dia. :D

http://aniesandyou.blogspot.com said...

note for scha: jgn rempit ngan beskal tu syggggg ;-)

amny.. said...

bro friday >> belikan saya basikal tu gak..=D

two_dots said...

dy sgt comey laa .
mesti dy epy je dgn basikal baru tu . haha .

BRO_MONDAY said...

miss fatimah a.k.a ciktim : ('',) paris??? kopak....koh koh koh

bro sichan : ni pun cukup² makan je...sib baik kat carrefour skam ni susu duthch lady sangat murah...

BRO_MONDAY said...

bro heidi : nak tumpang? koh koh koh angkel lah......

bro red : insyaAllah...('',)

miss aniesandyou : scha kata "orait!!!, x mao bawak laju²..."

miss amny : yu ni, panggil ai ikut hari ek??? koh koh koh yu nak jugak? boleh ke? adehh~

miss zara tu dots : mestilah!! pastu ada hon lebah "pon²" kat handle nye...('',)

Encik Suami said...

Bro Monday:
Anak2 abg pun minum susu dutchlady 123 perisa soklat.Scha minum perisa apa?

BRO_MONDAY said...

bro sichan : owh...sama lah, tapi scha minum perisa vanila...('',) madu punye pun macam best je...tapi tu lah, takut nak tukar, mana lah tau scha x suka...rugi je beli nanti...

amny.. said...

ehheheheheh..seronok pe panggil ikot hari..

new entry "amaran bencana alam"

kakyong said...

salam singgah..


Jom join contest Aksi si Cilik Berbasikal

n3 terkini kakyong.com
2nd batch : Peserta aksi si cilik berbasikal
Daftar & dapatkan gravatar anda
Segmen review no 5 : transformed housewife @ nur adyani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...