.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, March 10, 2011

KECEWA ATAU GEMBIRA???

Assalamualaikum dan salam pagi Khamis semua pembaca setia "bro_monday's life" dan rakan² blogger sekalian...('',)

Pagi ini saya berbaju batik datang pejabat.

Pagi ini juga saya bawa kereta sebab hujan lebat kawasan Putrajaya seawal jam 6.30 pagi waktu saya mahu keluar rumah.

Pagi ini jalan sesak sebab ramai yang bawa kereta, motosikal amat jarang dilihat masa saya dalam perjalanan ke pejabat.

KECEWA atau GEMBIRA?

Itu yang menjadi persoalannya.

KECEWA...
Saya rasa amat kecewa malam tadi tidak dapat tengok bola secara langsung di kaca TV. Perlawanan timbal balik antara Pakistan dan Malaysia. Akhirnya TAHNIAH buat pasukan kita kerana layak agregat 2-0 walaupun sekadar seri 0-0 semasa bertandang di stadium pihak lawan.

GEMBIRA...
Sangat gembira sebab dapat belikan basikal pertama untuk Scha Al Aiman anak saya! Nanti saya buat entry pasal ni...('',)

Baiklah, apa pun perasaan kita pada waktu ini, lupakan sebentar. Mari pergi sarapan dulu!!! Jumpa lagi ye....

16 comments:

d_tieah said...

Baru nak buat pasal entry ini bro.. Semalam nak buat tetiba bateri laptop kong dan pengecas plak tinggal kat ofis.. Hari ni nak balas jejak dulu, baru update new entry.. Huhuhu.. Penat mata saya ot bro, sekali bola takde live pun kat tv.. Gggrrrrrrr..

Entry Terbaru 1 : Krisdayanti Follow Twitter Aku???
Entry Terbaru 2 : Kentut Punya Pasal Orang Tersayang Dilupakan

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

wah bro...comey nama anak...kem slm wife ye..
camat pagi..
bkerja dgn ikhlas..moga Allah rahmati kamu skeluarga..sy pon nak..tp xnak basikal...nak air asia nya tiket ke paris..bole? hehe

A.s.t.i.n.a said...

Ini bermakna emosi Bro hari ini stabil.. sebab kecewa + gembira

muCux said...

frust kan bro. .
dah semngt dah skali xde live :(

putrajaya ujan erk rinie?
x pasan plak ptt la ssh nk bngun masa nk solat subuh td hihihihihi. . .

BRO_MONDAY said...

miss tieah : tu lah lupa lagi menda² pentim...koh koh koh yu pun layan bola gak! cantek!!! HIDUP MALAYSIA!!! ('',) ok, jap gi ai terjah entry² terbaru yu...yam pasal x puas ati ngan TV pun akan ai baca!!!

BRO_MONDAY said...

miss fatimah a.k.a ciktim : scha al aiman tu nama manja je...nama penuh Nur Alysha Hani ('',)ok², nanti try lah folo blog waif ai, kalo jumpe lah...adehhh~ insyaAllah kite sama² keje ngan rajin arini...beskal yu x nak? tapi nak tiket flait? adehhh~ kopak ai camtu...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

miss ASTINA : yup!!! stabil...harap sampai ke petam...yu pun sama ok!!! KIPIDAP!!!

BRO_MONDAY said...

miss mucux : tau xpe!!! hampa kesal sume ada, member² ramai yam sms ai malam tadi tanye hal ni...ai dah jadi macam wartawan bebas pulak dah...adeh!!! kat FB pun ai luahkan kekesalan ai malam tadi...huh~ apa nak buat, janji rakyat Malaysia kat Pakistan selamat xde pape...dan pemain² temasok adek yu menam!!! ('',)

yup, ujan pagi tadi!!! ai dok Presint 9...yu dok Presint bape? kalo Presint 20 / 5 / belah² PICC mei bi x hujan, coz sana kawasan ceruk serta pedalaman bagi Putrajaya...

two_dots said...

ujan pagi2 mst sejuk . kt sini xujan pn tp pehal ntah sejuk sangat plak . sy xde astro jadi xtw la pasl bola nie. haha . hm , mst comey ur daughtr riding bicycle ! nnt post gambr tw . haha .

two_dots said...

nnt pegi entry baru ada tag bro_monday disitu . hee~

bobiedanbad said...

mesti scha gumbir dapat basikal baru...

BRO_MONDAY said...

cekgu bobie : scha hepi yam amat tau!!! koh koh koh

miss zara tu dots : adehhh~ best lah dok umah, ai pagi hari kena kuar dah gi keje...koh koh koh klik lah entry baru ai tu, ada update pasal scha dapat beskal baru!!! ok, jap ai terjah yu punye blog!!! ('',)

Naddia said...

ini kerane kapten harimau malaya yg sgt nsem dan terer..
oo
abe apex ku
bro senim..beskal ank tuh bape hengget? knpe tak belikn sy sekali?
smlm kn sy da jd anak angkat kamu
toyol paling kiut

BRO_MONDAY said...

mira jawer : anak angkat??? adehhh! apex tu kenal yu x? kalo kenal, agak² beliau tergoda ngan yu x? koh koh koh
beskal tu RM65 sebijik...kalo dapat sepasang kompom² ai bagi yu 1 tau...TIPU!!!!!

ai dah terjah cite kucim comel bertopeng kan pencurik tu tadi!!!

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

bro..sekali sekali bg adiah kt ciktim..hehe

Nur Alysha Hani ..sedap nama...nama sy siti nur fatimah mohamada ali..tolog ingat yer...

t bole letak nama tok ank strosnya...haha..

mana yerk link wife u..

BRO_MONDAY said...

miss fatimah a.k.a ciktim : ('',) sedap jugak nama yu...panjam pulak tu...yu nak link blog nye? ada kat cite "scha dapat basikal tu..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...