.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, March 3, 2011

DISEBALIK TABIR BLOG

Assalamualaikum dan salam petang saya ucapkan kepada semua blogger dan pembaca setia "bro monday's life" ('',)

Petang yang damai ni, saya nak ikut serta SEGMEN TERBAIK+BEST=SYOK dari bro BEN yang amat berotot-otot lengannya!!! koh koh koh

Ini dia banner segmen ni...


Ok, ni dia gambarajah diri saya yang sebenar...selama ni tipu je...adehhh~ bergambar di Stesen Minyak Petronas Seremban menghala ke arah selatan...masa ni berada di meetpoint konvoi kawan pejabat kahwin tahun lepas 2010...



Saya lah Bro Monday, kawan² dalam alam maya panggil nama ni...kadang² mereka akan panggil saya Senin...ada kisah di sebalik nama samaran ni kalau semua nak tahu...tapi kali ni mungkin saya tak akan ceritakan asal usul nya...InsyaAllah lain kali je...adehhh~
Saya dah kahwin, ada seorang isteri di panggil apple_lady oleh geng² dalam alam maya...anak ada seorang dipanggil Scha Al Aiman...berumur 17 bulan...kalau nak tengok gambarajah mereka² ni, sila lah belek² entry belakang...
Rasanya tu saje buat permulaan, kita akan berkenalan dari semasa ke semasa...('',)

Sehingga jam 3.05 petang jumlah follower blog saya adalah 168 saje. Saya pasti tak lama lagi jumlah ini akan meningkat! koh koh koh sebab saya suka berkawan...

SOALAN DARI bro BEN
1. Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
- Saya tetap akan online jugak, banyak web forum yang saya lepak...contoh macam forum SIC, SRD, FB dan baca surat khabar sehari suntuk.

2. Ceritakan kepentingan blog kepada anda.
- Banyak kepentingan, salah satu yang ada dalam kepala saya waktu ni adalah blog ni terbaik dapat menyatukan serta merapatkan lagi silaturrahim antara blogger...dari tak kenal sampai lah kenal...bila ada gathering tentu saya nak turun boleh kenal² di alam realiti!!! ('',)

3. Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
- Saya akan baca komen² yang ada dalam entry saya dan terus menerjah blog mereka!!! lepas tu langkah kedua, saya akan terjah kawan² yang ada dalam bloglist rekaan saya tu...adehhh~ kemudian, saya akan refresh dashboard blog dan terus tengok cerita baru dari kawan²...ada yang berminat, terus saya klik...itulah kenyataannya...

- ok, blog yang saya suka adalah blog bro BEN kerana selalu ada segmen membuatkan saya tak kering idea untuk adakan 1 entry...blog bro BEN sangat ringkas dari pelbagai sudut tak kira lah dari entry hinggalah ke layout blog...('',) "ai laik dis"

- blog kawan² yang saya selalu singgah adalah yang terbaik...tahniah buat semua...saya sayang anda..."KIP IN TAC"...

Sekian, saya sudahi coretan segmen kali ini dengan ucapan SALAM PEKENALAN semoga kita semua bertambah erat dari hari ke hari...

ANDA MAHU TURUT SERTA SEGMEN INI??? KLIK SINI CEPAT²...

p/s : fuh~ panjangnya coretan segmen ni...terima kasih sudi membaca ye!!! ('',)

25 comments:

Ujang9897 said...

terus maju bro...hehe

BRO_MONDAY said...

ujnag : tengkiu geng...maju bersama ('',) koh koh koh

ADfeez said...

wah... pinjam spek itam leh dak? heheh :D

d_tieah said...

Dah macam artis..
Walawehhhhh..
Hahaha..

Entry Terbaru : Disebalik Tabir Blog

BRO_MONDAY said...

adfeez : spek ni dah patah, tinggal kenangan...dah ada yam lain...koh koh koh
ai laik yor stai...oram komen kite, kite komen balik oram tu...('',)

miss dihatie : celasss manaassss artis cek kak oi...? koh koh koh

a n a . i z z t y said...

kiranya blog ana pon terbaik la?..sebab bro monday singgah blog ana..heheehhe..thanks bro! :)

kirim salam kat akak (wife bro) ye :)

keep blogging ^,^

BRO_MONDAY said...

miss ana : yup, blog yu pun antara yam terbaik...so, KIP IN TAC lah ye...koh koh koh

wsalam jawan mai waif...('',)

nadiemsharmz said...

datang ziarah...dr BA

jom nyingah sni lak

http://nadiemsharmz.blogspot.com

ilham_un said...

seronok jalan2 cnie..nice blog.

cik ayin said...

datang dari belog abg ben :)

Bella Bell said...

salam perkenalan..dr blog bro ben :)

diyana said...

lalala...jenjalan tanpa guna kaki...weee~~~
suke3… (^___^)

bun said...

buat spotcheck dari BA

salam kenal

noraim said...

salam perkenalan.
singgah sini dari blog abg BA.
happy blogging! :)

BRO_MONDAY said...

nadiemsharmz : tengkiu singgah sini tau..ok, jap gi ai terjah sana pulak!!!

ilham_un : tengkiu, japgi ai datam sana ok...('',)

cik ayin : selamat datam diucapkan...nanti ai kasi terjah sana pulak...

bella bell : salam pekenalan jugak!!! tengkiu sudi datam blog ai...

miss diyana : jenjalan secara terbang pernah buat??? koh koh koh ok, nanti ai balas balik...

bun : spokchek? ok², sila lah ye...nanti ai datam sana...

noraim : salam pekenalan jugak!!! ai singgah yu jugak nanti...

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang jalan2 dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

BRO_MONDAY said...

kei seichi : salam pekenalan jugak! ok, sila lah datam lagi...nanti ai terjah yu pulak...koh koh koh

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

Semalam tak sempat singgah blog sesapa pun..
so rase macam x bagus..
okey, sekarang tengah terjah bolg u all..
mari kita ramaikan kawan2 sekeliling kita ya...
ok..chow..

BRO_MONDAY said...

miss angkuh comel : ok² tengkiu terjah sana sini...nanti ai datam sana pulak...('',)

mrsazrul said...

singgah n follow..dari blog MR. Ben.. salam perkenalan yer.. :)

www.inikehidupanku.blogspot.com

pRiNCe said...

"nice entry ..:) kawan2....jom join contest ni... kowang berpeluang menang rm1oo.. cubela..."

BRO_MONDAY said...

mrsazrul : salam pekenalan...sudi singgah ai ucapkan tengkiu²...nanti ai datam sana balik ye...TUNGUUUUU....

BRO_MONDAY said...

prince : terbaik...nanti ai terjah sana....('',)

rizaros said...

salam pkenalan.. datang dr blog abg ben:) dah follow.. nnt follow kita balik tau..maceh..
~~~>>>rizaros.blogspot.com

BRO_MONDAY said...

rizaros : cantek!!! salam pekenalan jugak!!! ai laik dis...selamat datam lah ke blog ai ye...ai nak gi terjah yu punye blog pulak ni...('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...