.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Wednesday, May 25, 2011

.:. PERADUAN TEKA GOL .:.


Assalamualaikum & salam petang buat semua pembaca
Bro_Monday's Life ('',)

Petang² macam ni sambil jalan² di blog kawan² dapat pulak 1 komen di entry saya yang lepas, dari BRO GIANT...beliau mengajak saya join contest anjuran beliau sendiri bersempena FINAL CHAMPION LEAGUE 2011 di antara FC Barcelona & Manchester United pada 28 Mei 2011 nanti...

Beliau ni sebenarnya adalah penyokong fanatik heavy duty punya kat pasukan Manchester United !!! Memandangkan saya ni penyokong tegar pasukan Tottenham Hotspur (Spurs), sudah tentu lah saya akan menyokong pasukan FC Barcelona dalam perlawanan akhir ini...koh koh koh

Inilah banner contest !!!




SYARAT² DAN HADIAH PERADUAN TEKA GOL


DUA (2) TEKAAN DARI SAYA
FC BARCELONA [2] - MANCHESTER UNITED [1]
FC BARCELONA [3] - MANCHESTER UNITED [0]


TARIKH TUTUP: SEPAK MULA FINAL CHAMPION LEAGUE 2011
(28 MEI 2011)

asroL a.k.a ejuLz KAMPUNG KAMEQ, yu peminat setia MU kan???

Jom sama² memeriahkan contest ini!!! koh koh koh

9 comments:

Budak Botak said...

he3, bdk botak penyokong Barca jugak. Tapi dua2 pasukan favorite, satu Epl punya team, satu Spanish aaaaaa, tekanan nak pilih...

Entry terbaru -> Senarai Facebook Korang Boleh Share / Ping Entry Blog Korang... (",)

*Miss Syahnia* said...

cam tak layak je cik ain nk join..
bkn kaki bola sgt..haha

BRO_MONDAY said...

miss syania : try je.....mana tau luck ke....koh koh koh

BRO_MONDAY said...

budak botak : koh koh koh tentu yu dalam dilema kan????

Red Giant said...

Tq Bro.... Sudi Join...

BRO_MONDAY said...

bro giant : welkem²...('',)

ejulz said...

adehhh!! ptong.. dah xleh nak upload gambar.. malam karang la aku buat..

nawal addina said...

tak minat bola :)

ejulz said...

bereh..

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/05/peraduan-teka-gol.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...