.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Tuesday, May 3, 2011

.:. CURI gambar??? BOLEH ke? .:.

Assalamualaikum dan salam pagi Selasa buat semua pembaca
Bro_Monday's Life ('',)

Pagi ini saya datang awal ke pejabat, macam biasa dan sudah terbiasa dah pun...
koh koh koh

Datang awal sebab nak belek² blog kawan² a.k.a blogwalking! Saya bancuh Nescafe 3 in 1 "buih halus"...masa ni tengah lepak kat blog
MISS TREX...


Tengok sedikit gambar masa kat kenduri UJANG & YANA...dalam hati masa ni tengah memikirkan dan ada niat untuk mencuri gambar!!! adehhh~ sekarang lihat lah ye, saya dah pun curi...koh koh koh Tapi don't worry lah, saya dah pun komen kat entry beliau dan mengaku yang saya nak curi gambar ni...('',)

Ini lah dia gambar yang dicuri...




*Bro Framestone & Bro Monday duduk depan sekali, kami kan "BRO"...
koh koh koh*

Apa pun sebentar lagi lepas sarapan, saya akan round kat blog kawan² lagi nak tengok gambar semalam dan nak curi dengan izin...BOLEH?

Semoga berjumpa lagi...

18 comments:

whitelover said...

haha..awal bebenor apdek belog :)
sungguh epik sekali :P

forever love said...

takpe bro.. curi je.. yg penting.. bagi bagi link balik

BRO_MONDAY said...

miss azwa : pantas!!! datang opis awal semata-mata nak update blog!!! koh koh koh

miss atiQ : yes!!! bagi link balik macam yam ai buat tu ok lah kan? kan ai ada mention "MISS TREX" situ...('',)

b a m b a m ' s said...

wahhhh..happening betol wedd ujang n yana!! :P

BRO_MONDAY said...

cik bam²s : a'ah!!! happening giler semalam!!! koh koh koh macam² gelagat geng blogger yam ai jumpa!!!

The Red Rambutan said...

Bro MOnday - eloklah kalau minta kebenaran dulu. MEsti diaorang bagi tu. :D

BRO_MONDAY said...

bro red : betul tu, kita sopan dengan oram, oram tentu akan sopan dengan kita...('',)

athirah said...

oh comel rupanyaaaa gmbr blog dr desktop... WAKAKAKKAKAKA

d_tieah said...

Giler best lah.. Nampak meriah sangat perkahwinan dua orang blogger ni ek.. Hahaha.. Dah macam gathering plak.. Ngee :)

Entry Terbaru : Osama Bin Laden Meninggal Dunia ; Hanya Rekaan Tipu Helah Amerika Syarikat???

BRO_MONDAY said...

miss trex : koh koh koh tau xpe...x salah puji blog sendiri...pedehal? adehhh ('',)

BRO_MONDAY said...

miss tieah : long time no si you ('',) sibuk ek? a'ah giler punye gempak semalam kat kenduri ni...koh koh koh

Dim Benihana said...

pehh meriah betul la...lagi skali aku rugi sbb xjoin.

BRO_MONDAY said...

bro dim : a'ah...meriah...ramai yam ai kenal dan ramai gak yam x kenal...tapi sume best!!! sume peramah...harap terjalin hubungan persahabatan yam akrab lepas ni...

Encik Suami said...

Jeles tgk gambar nie. Sedeynye tak dpt join. Niat asal mmg nak pegi sbnrnye.

Seronoklah yu dpt jumpa geng blogger yg lain. Ai tak penah pun jumpa geng blogger.

Kuang main lagik ye amik gmbr. Dok depan plak tue.

Anis Nasri said...

xcaye ujang da kawen.. lps ni mesti ujang ngn kak yana berblogwalking sblah menyeblah..
klo kutuk mengutuk pun sblah menyeblah.
huhuhuhu..
btw thanx bro sudi follow blog anis yg xseberapa ni. huhuhu.. :D
terasa rendah diri plak ngn BRO :D

BRO_MONDAY said...

bro sichan : tu lah pasal, kan ai ada tanya yu nak join konvoi gerak sama² x? yu ada urusan lain...x pe, insyaAllah ada rezeki nanti buleh jumpa di alam realiti...koh koh koh
ai dok depan pasal masok lambat lah bro, kalo masok awal da tentu dok blakam²...adehhh~

miss anis nasri : welkem²...('',)biasa je, ai pun blogger baru...ni pun 1st time face to face ngan UJANG & YANA tu ha...blogger lain pun ai x pernah jumpa lagi, ada soram dua je yam ai dah jumpa sebelom ni...tapi semua ok, peramah...boleh gelak sama² walopun x pernah bersua di alam realiti..

Ery Farieha said...

saye dok depan skali gak, sebelah awak tp bukan BRO. SIS pon bukan. kekekekeke ;P

BRO_MONDAY said...

miss ery farieha : wah!!!! ok² tengkiu terjah sampai sini!!! jap gi ai sampai pot yu pulak ok...koh koh koh KIP IN TAC!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...