.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Tuesday, May 3, 2011

.:. 1st VLOG dari bro_monday .:.


Assalamualaikum dan salam sayang di malam hari buat semua pembaca
Bro_Monday's Life ('',)

Malam ini saya agak keletihan sangat dan rasa macam tak cukup tidur...mungkin sangat aktif sepanjang cuti tempohari...
Jadual yang sangat ketat dan padat. Mana tidaknya?

Sabtu tengahari 30/4/2011 - hadiri majlis pernikahan kawan baik di Balakong.
Sabtu malam 30/4/2011 - ada gathering saga iswara club (SIC) di Gombak.
Ahad tengahari 1/5/2011 - join gathering santai bersama BEN ASHAARI di Putrajaya.
Isnin tengahari 2/5/2011 - hadiri kenduri kahwin blogger UJANG & YANA di Bangi.
Isnin malam 2/5/2011 - lepak menjamu makan se family di Ice Room Bangi, pekena ice cream!!!

Amacam? Sibuk, kan? haaa...baru tau? koh koh koh

Ok, cerita banyak tak guna, mari saksikan hasil VLOG PERTAMA dalam hidup saya semasa join santai BEN ASHAARI baru-baru ini..



Best kan? haaa...apa lagi? KOH KOH KOH kan lah diri anda sentiasa di blog saya tau...

Special THANKS to brader2 krew 1tube.my di atas penghasilan VLOG yang berkualiti sebegini...Juga ucapan ribuan terima kasih kepada BRO BEN kerana jemput saya join sekali gathering santai ini...
Buat rakan2 blogger yang turut hadir, sayang anda semua ketat2...

TERBAIK('',)

14 comments:

Encik Suami said...

Fullamak..Terbaek Bro.
Nie kali pertama ai tgk yu dlm video n kali pertama jugak dgr suara yu.

setetmen yg paling ai tak tahan..

HARAPAN SAYA..KOH KOH KOH KAN LA DIRI ANDA SENTIASA DI BLOG BRO MONDAY LIFE'S.

Nak sebut setetmen nie..mau tergeliat lidah. Ai nampak yu pun mcm byk kali test jerk nak sebut setemen tue. Betul tak?

BRO_MONDAY said...

bro sichan : koh koh koh terngiang-ngiang lagi pasal ni ...adehh! kelakar pun ada bila kenang kembali...tapi macam x puas...coz ni kan 1st time x tau cara...dah tau cara lepas ni kalo berpeluang lagi, ai nak cite pasal identiti blog ai!!! ('',)

Pembawa_Wacana said...

Terbaik la bro! :)

BRO_MONDAY said...

bro wacana : tengkiu ('',) yu punya pun dah ada...ai dah komen kat sana...koh koh koh

Encik Suami said...

ye lah.mesti lps nie,org tue glamour,tanak kawan ngn kita dah.
maklumlah kan..masa g kenduri ujang..dh dapat kenal ramai geng blogger yg baru.kan3x?

BRO_MONDAY said...

adehhh! x de makna nya...ai masih waras lagi ah bro...x caya tanya apple ai ni macamana oramnye...beliau tau lah kan ke beliau waif ai, beliau dah masak ngan diri ai...('',)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah dr sis..hehe

BRO_MONDAY said...

sis LM : ('',) thanks ye...baru nak bertatih ni...

QasehTercipta said...

wowww.... glamosss...
kohkohkoh diri anda..... :))

Dim Benihana said...

wah dasat2..makin femes la jawabnya member aku sorang ni..

The Red Rambutan said...

Bro Monday - Best! Terbaik! Aku nak buat VLog pertama sambil naik kuda hijau (ZX-10R) tu boleh tak? amacam? ko tolong ambikkan videonya. Boleh? apahal nanti kita roger roger ek.

BRO_MONDAY said...

sis pieja : glamores ke??? koh koh koh

bro dim : femes sikit je bro, masih x lupa daratan...adehhh~('',)

bro red : kuda hijau? perggghhh~ anytime bro, kasi hello saja...koh koh koh

bobiedanbad said...

bro monday, double thumbs up
mmg best..tahniah bro.
nak tggu vlog bro seterusnya

BRO_MONDAY said...

cekgu bobie : thanks ye...insyaAllah kalo ada lagi peluang, ai nak ber VLOG lagi...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...