.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, May 19, 2011

'Contes dari Malaya ke Manchester'


Ini 1st time saya join contest dari HARRAZDANI walaupun saya bukan peminat Manchester United, tapi berbekalkan semangat persahabatan, mendorong saya untuk turut serta memeriahkannya...
koh koh koh

Banner Contest



Jikalau tuan punya contest nak tahu, saya adalah salah seorang penyokong Spurs!!!

Macamanapun, kita tetap sama tujuan mahu mencari kawan...('',)

Sebenarnya saya tidak benci dengan MU ni, saya cuma kadang² bila ada game yang best melibatkan MU saya tentu akan sokong pasukan lawan...Jangan marah jika saya katakan sebenarnya saya nak tengok MU kalah...itu saje...
Di pejabat, saya dikelilingi dengan kawan² pelbagai fan...
Ada fan Arsenal, Chelsea, Liverpool dan MU...Semua okey dengan saya, sebab saya tak suka cari gaduh dengan sesiapa pun dengan mengejek dan sebagainya...

Apapun, semoga MU menang menentang Barcelona 28 Mei 2011 nanti di Stadium Wembley...Saya akan menyokong Barcelona...koh koh koh

UNTUK MAKLUMAT LANJUT BERKENAAN CONTEST INI, SILA KLIK DI SINI!!!


9 comments:

hana said...

saye x bape layan la bola sepak..
pe2 pun semoga MU menang..
=D

BRO_MONDAY said...

miss hana : koh koh koh layan kan aje...ai lebih minat bola sepak tempatan berbanding luar...('',) ai sokom Barcelona!!! tengkiu singgah sini ye,,jap lagi ai datang sana pulak...

Dim Benihana said...

yes sokong barcelona...aku pun sama, aku akan sokong sape yang lawan ManU...haha
jgn marah ye penyokong ManU...

Selangor akan bangkit musim depan..tunggu ye....

forever love said...

MU..MU..MU.. hahaha

harrazdani said...

dinailai, hebat, tq atas penyertaan..kawan2 tak mahu lawan..;-)

BRO_MONDAY said...

bro dim : sama lah kite...koh koh koh

BRO_MONDAY said...

miss atiQ : MU ye??? ok...('',)

harrazdani : tengkiu²...harap buleh menam...koh koh koh

ejulz said...

dah Join .. heHe.. ""'Contes dari Malaya ke Manchester'" "

BRO_MONDAY said...

asroL : dah join ye??? ok cantek,,,jap ai terjah sana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...