.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Wednesday, May 25, 2011

.:. Perlawanan 25 Mei Liga Super 2011 .:.

Assalamualaikum & salam sayang diucapkan kepada semua pembaca
Bro_Monday's Life ('',)

Di sini saya nak hebahkan perlawanan ke-22 Liga Super 2011 bertarikh
25 Mei 2011 iaitu malam ini. Semua perlawanan sepak mulanya adalah
jam 8.45 malam. Siaran langsung di saluran 801 ASTRO ARENA adalah melibatkan pasukan Selangor menentang Harimau Muda A.
Mari kita sama² saksikan perlawanan ini.
Untuk info perlawanan lain pula, anda boleh rujuk gambar ini.



Walaubagaimanapun, saya tetap akan menyokong pasukan favourite saya!!!
~GOMO KELATE GOMO~


***gambar sumber dari PAKCIK GOGEL***

Peminat & penyokong The Red Warrior semua, anda boleh tengok
LIVE STREAMING
KELANTAN VS T-TEAM 25 MEI 2011|LIGA SUPER 2011


**sumber link dari LAGENDA BUDAK NAKAL**

6 comments:

ejulz said...

aku sokong T-Team.. haHa

BRO_MONDAY said...

asroL : terpulang!!!!! koh koh koh

d_tieah said...

Sarawak takde ek??? Hahaha.. Terok giler team sarawak skrg kan.. Ngee :)

Entry Terbaru : Ketagihan Facebook??? Ada Ubatnya..

! Encik Nakal ! said...

Salam bro:kawe mai tgk bro ni,tp live streaming male ni,harap kat red vision tv2..klu depa on air malam ni ada la..

Selalunya klu Kltn main kt tmpt sendiri,mesti ada live streaming,apa-apapun kita tunggu yer..gome kelate gome

BRO_MONDAY said...

miss tieah : next season insyaAllah sarawak layak...('',) teringat zaman RAMLES & RAMOS SARI kembar player sarwak dulu...zaman kegemilangan...

BRO_MONDAY said...

budak nakal : tengkiu sudi singgah sini...harap team kita ada live streaming!!! koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...