.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Wednesday, May 4, 2011

JIKA ANDA SEORANG BLOGGER

SAYA DAPAT BANNER NI DARI sis sunah sakura ('',)



Untuk mengetahui cara dan tujuan , sila KLIK SINI...

13 comments:

Encik Suami said...

Ada nmpk banner nie tadi.
Tapi..masih belum berkesempatan nak buat entry tue. Time2 nak balik nie lah keje asyik datang je. Hadoi..

jemput terjah new entry

1) (>.<) Selamat Tinggal (>.<)

BRO_MONDAY said...

bro sichan : sama lah...ai pun sibuk gak ni..xde lah sibuk gila...koh koh koh segmen ni sampai bebila, xde tarikh tutup...nanti ada masa buat lah ye...

Encik Suami said...

Orait. Nanti..klu terjah link yg ai bagi tue..jgn sentap occay.

cik ungu said...

singgah dari blog abg ben..
salam kenal ye..:)

http://sitishafur.blogspot.com/2011/05/jika-anda-seorang-blogger.html

Dim Benihana said...

laju gila join skg ni,
aku pun dah join dah...

Sunah Mohammad said...

wahhh..bagus2~ yang lain pun, buatlah yee...:)

~C-K-K~ said...

Blogwalking sini.. datang dari blog abg BEN... salam perkenalan...^^Y

JOM DATANG SINI...
http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/05/jika-anda-seorang-blogger.html

sesegar said...

terjah dari segmen abg ben :)
salam perkenalan :D

BRO_MONDAY said...

miss ungu : salam pekenalan jugak!!! ('',) tengkiu sudi jengah sini...

bro dim : caya lah...jap ai datam sana ok...koh koh koh

sis sunah sakura : terbaik lah...

sesegar : ('',)KIP IN TAC...

BRO_MONDAY said...

c.k.k : salam pekenalan jugak!!! ok ai datam terjah kat tempat yu pulak,,,

~C-K-K~ said...

hai... jalan2 sini... dah follow blog ni... ^^y

BRO_MONDAY said...

c.k.k : thanks ('',)

aizamia3 said...

leka layan segmen dari PW, nampak entry ni dalam blog bro_monday.. tu yang cuba buat tu.. ;)

http://aizamia3.blogspot.com/2011/05/jika-anda-seorang-blogger.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...