.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, May 12, 2011

.:. Selamat Ulangtahun Kelahiran Sayangku .:.

Assalamualaikum & salam petang buat semua pembaca Bro_Monday's Life ('',)

Hari ini 12 Mei adalah hari lahir isteri saya yang ke-19 katanya!
koh koh koh
Padahal yang ke-24 !!! adehhh~

Apapun saya sebagai suami mengucapkan
TAHNIAH dan SELAMAT HARI LAHIR!!!
Semoga kehidupan sekeluarga diberkatiNya dan sentiasa dimurahkan rezeki...
amin~

Malam tadi saya bawa Scha dan bondanya pergi makan di Village View Bandar Baru Bangi.. Adik ipar saya pun ikut sama saya ajak...

Ni gambar kejadian malam tadi...Memang sedap masakan di situ macam yang orang perkatakan !!!


-masa baru lepas bersiap nak gerak dah-



-masa di lokasi kejadian-

Terus-terang saya cakap dengan isteri, tahun ni takde apa² nak di suprise kan...Hanya mampu bawak pergi makan malam je...('',) Mujur beliau memahami...Katanya suprise takde takpe asalkan ada hadiah...koh koh koh

Ok lah, saya pun tengah ada kerja ni, insyaAllah kita jumpa lagi nanti...

p/s : penatnya 3 hari berturut-turut mengawas exam di Ampang !!!

9 comments:

Encik Suami said...

Tahniah dan selamat hari lahir utk isteri anda. Padahal dah wish kat wall fb dia tadi. Saje nak penuhkan komen kat sini.

cik ayin said...

cantek nya wife...


btw
hepi besday too :)

b a m b a m ' s said...

happy birthday!! dekat isteri tuh ek..hehehe

village view sedap mknn dia kan..teringat air asam dia.. terangkat kening tahan masam!huhuhu

ejulz said...

mmg suami mithali laa.. huHu

hepy bday jugak utk dibah..

mcm ni lah said...

comel nye scha,. jaga dia baik2 tau

AdyBudika said...

comelnya..muke die takot2..yang adik baju merah..ehhehe

Syafiq Rosli said...

wah thniah lah bro..:)

Rozuan Ismail said...

eyh duk bangi je ke?wan study kt UKM bangi je ni.huhu

BRO_MONDAY said...

bro mcm ni lah : insyaAllah ai jaga family ni sebaik mungkin...('',)

bro adybudika : koh koh koh anak ai tu agresif kalo main2 dalam umah...

syafiQ : tengkiu geng...('',)

PCB : ai dok putrajaya...tu jalan2 carik makan kat bangi je...owh, yu study kat UKM ek??? ok2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...