.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Sunday, May 15, 2011

.:. Idea Kena Ada Untuk Hasilkan Entry Bermutu .:.



Assalamualaikum dan salam petang buat semua pembaca Bro_Monday's Life ('',)

Petang yang sejuk dan dingin...Hujan sekitar Putrajaya ni baru berhenti...Tadi bukan main lebat...

Kami sekeluarga baru saja pulang dari kampung di Banting. Jumaat petang sampai tengahari Ahad duduk sana. Nenek wife saya ada buat jamuan makan tengahari sikit, saja nak jamu anak beranak...meriah adik, abang, kakak ipar semua berkumpul...

InsyaAllah 17hb. Hari Wesak cuti umum esok lusa kami akan balik sana lagi, dapat jemputan mak sedara wife ada buat majlis ulangtahun kelahiran anak dia...makan kek!!! koh koh koh

Ok, sekarang ni saya nak tutup entry ni. Rasa macam xde idea nak update. Tu pasal lah tajuk entry ni saya tekankan mengenai mutu penulisan, tanpa idea tentu entry jadi macam kurang kick!!! ('',)

p/s : masih rasa kecewa, 1 entry pasal "bendera The Red Warrior kena bakar di Paroi,N9" tu hilang tanpa dikesan, berpunca daripada blog jame tempohari!!! adehhh!!!

2 comments:

Rozuan Ismail said...

haha.esok la wesak.cuti lagi kan..oo wife org banting je.comel anak.huhu

BRO_MONDAY said...

PCB : cuti umum!!! best...yup, wife oram Banting...dekat je dari Putrajaya...45 minit dah sampai...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...