.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, May 2, 2011

.:. SELESAI sudah majlis UJANG & YANA .:.



LIVE tadi dekat Mc Donald PKNS Bangi, meetpoint sebelum terjah kenduri UJANG KUAT KENTUT!!!

Ramai blogger2 lepak situ dulu sementara tunggu yang lain sampai...

Cukup je, terus kami gerak ke majlis persandingan UJANG & YANA...

Saya leadcar bawak jalan bagi group kecil, ALONG USOP & krew 1tube.my pun ada follow kereta saya...

Sampai je kat kenduri, tengok perghhhh~ ramai sungguh tetamu yang ada terutama sekali blogger2...semua tegur dan peramah sekali...ramai yang saya kenal dan ramai jugak lah yang saya tak kenal...harap lepas ni dapat cari mereka dalam blogspot!!! ('',)

Kami semua ber photoshoot beramai-ramai, nanti kita sama2 saksikan gambar yang ada dalam blog rakan2...TUNGGU...koh koh koh

Alhamdulillah saya sekeluarga sudah pun berada di rumah. Saya juga ingin menyampaikan salam TAHNIAH buat UJANG & YANA, selamat pengantin baru dan semoga kekal hingga hujung nyawa...('',)

21 comments:

bobiedanbad said...

tahniah ujang....
best bro dpt pi..
sy jauh, xdpt nk pi

~iera kan~ said...

hehehe

cik pulau said...

sedeynya tak dapat join tadi.. seriusly..
tak sabar nak tgk gamba2 tu sume..^^,

BRO_MONDAY said...

cekgu bobie : sume nye da slamat ('',)

BRO_MONDAY said...

sis iera : TERBAIK lah ye....

BRO_MONDAY said...

cik pulau : owh yu xdapat join...xpe nanti usha2 lah gambar kejadian kat blog kawan2 ye...ai ada 2 keping gambar ni je...adehhh!

Lulu caldina said...

hoho tak sabar tgk gambar..

riben putih said...

hihihi seronok td! ^^

forever love said...

pergh... 2 belah rumah pergi ye

BRO_MONDAY said...

miss lulu + riben putih: yu oL ada x tadi kat kenduri? ai nampak x? adehhh~ dah ramai2 mana lah ai nak cam soram2...koh koh koh apapun memam sonok giler lah tadi...gathering kat kenduri ujang...x sabar gak nak tengok gambar!!!

forever love : ai gi belah ujang je lah...('',)

GaRy™ said...

huhuhuuuuu...nak pegi gak..apa ble buat dok kat sabah.. ngeee....

BRO_MONDAY said...

forever love : ni atiQ ek??? adehhh! baru perasan...koh koh koh

mcm ni lah said...

wahhh meriah nyeee

BRO_MONDAY said...

riben putih : arggghhh~ terkena lagi...baru tau yu ni adalah anis...koh koh koh sekarang dah kenal...thanks ye jadikan gambar anak ai "profile photo" dalam FB yu...nice!!!

BRO_MONDAY said...

mcm ni lah : memang meriah...alhamdulillah semua lancar...

gary : kat sabah rupanya...x pe, ada rezeki kita jumpa nanti ...

Along Usop said...

hahahahah... tadi siap seat jap... wakakakak.. adeh.. =p

BRO_MONDAY said...

along usop : "seat" maksud yu tu sesat ke??? koh koh koh sib baik x balik umah...ai selalo nye kalo sesat, kompom balik umah...adehh!

jaa64 said...

waaaa...bromonday :)
tadi nampak tapi tak berapa kenal..salam kenal yep :)hehe

BRO_MONDAY said...

jaa64 : yeke??? sama lah...x cam sangat kawan² blogger...kan? kan? ('',)

Tasha said...

awat bro tukar header? tak cool.....yang sebelum ni cool

BRO_MONDAY said...

miss tasha : perghhh!!! slumber je kata x cool...koh koh koh jap ai tukar balik...saje nak tengok selera sendiri...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...