.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Thursday, May 19, 2011

.:. Perlawanan 19 Mei Liga Super 2011 .:.


Assalamualaikum & salam hormat semua pembaca Bro_Monday's Life ('',)

Jadual Liga Super 2011

Perlawanan untuk 19 Mei 2011



Jadual Siaran Langsung ASTRO ARENA 801 sepanjang bulan Mei 2011



Macam biasa lah, saya tentu akan sokong negeri kelahiran!!!
GOMO KELATE GOMO!!!
koh koh koh

Apa pun semoga berjaya buat semua pasukan, kami penyokong tetap setia melaungkan kata² semangat!!! HIDUP BOLA SEPAK TEMPATAN!!!

Sekian dahulu dari saya, insyaAllah berjumpa lagi...('',)
***sumber : KELANTAN FC***

7 comments:

d_tieah said...

Penyokong red warriors lah ni??? Wah.. Kemain lagi ek.. Hehehe.. Hope menang..


Entry Terbaru : Nur Kasih The Movie ; Tonton Bersama Fizz Fairuz

BRO_MONDAY said...

miss tieah : koh koh koh mestilah!!! sokom negeri sendiri...apapun ai tetap sapot sukan MALAYSIA!!! tengah recce cara nak join TEAM MALAYSIA...(pasukan sorak)...

harrazdani said...

gomo klate gomo....kalau free jemput ke harrazdani, join contest

BRO_MONDAY said...

HARRAZDANI : TERBAIK...JAP AI SINGGAH SANA...

ieda said...

waa penyokong tegar kelantan ya nie :)) cayuk2 semoga berjaya !

BRO_MONDAY said...

miss ieda : xde lah tegar mana!!! koh koh koh ok tengkiu singgah sini...('',)

BRO_MONDAY said...

ALHAMDULILLAH KELANTAN MENANG KE ATAS FELDA UNITED DI STADIUM CHERAS KUALA LUMPUR...KEPUTUSAN 3-1...KINI KELANTAN KEMBALI TERAJUI LIGA SUPER 2011 DENGAN DIIKUTI SELANGOR DAN TERENGGANU SEBAGAI SAINGAN TERDEKAT...
SUMBER : FACEBOOK - Astro Arena (Nadi Sukan Malaysia)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...