.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Tuesday, May 3, 2011

.:. Scha Al-Aiman ada FB??? .:.




Apa dia? Scha Al-Aiman a.k.a anak saya ada account Facebook?
Adehhh~ bukan lah, ini kan ke account FB miss anis RIBEN PUTIH...('',)

Gambar ni di printscreen kan di PC opis saya, bermakna saya sedang online FB sambil buat kerja lah...koh koh koh

Gambar ini di snap semasa para blogger berkumpul di Mc Donald PKNS Bangi tengahari semalam. Meetpoint sebelum sampai kenduri UJANG & YANA...Bukan main happy miss anis main dengan Scha...

Sebagai ayah, rasa bangga bila miss anis letak gambar profile FB beliau ni bersama dengan Scha...apatah lagi bondanya apple_lady tu ha...kompom bangga juga...koh koh koh

Semoga ikatan persahabatan antara kita semua kukuh dan berpanjangan ye...
KEEP IN TOUCH ('',)

15 comments:

ejulz said...

femes laa scha lepas ni.. mengalahkan ayahandanya.. haHa

apple_lady said...

hehehehe...

BRO_MONDAY said...

asroL : koh koh koh Scha x leh kalahkan kefemesan ayah nye ni ah....

apple : koh koh koh scha ikut pangai yu lah ni...

Dim Benihana said...

bro, semakin mengembangkan sayap nmpak...keke
bagus2..

BRO_MONDAY said...

bro dim : TERBAIK...koh koh koh

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

terasa kecemburuan disitu bila baca sal meetpoint nak g weeding ujang..haha

BRO_MONDAY said...

iqbal : jangan jeles² geng...('',) ada rezeki nanti dapat lah jumpa...

riben putih said...

nak amek scha jadik adik angkat leh? haha =P

BRO_MONDAY said...

miss anis : scha kata boleh je...('',)

Dim Benihana said...

Bro_monday, papehal nk lepak, kasi roger la, takut terlepas...rugi2

BRO_MONDAY said...

bro dim : insyaAllah...('',)

Encik Suami said...

Lepas nie..angkel nak amik gmbr ngn scha la plak. Lepas tue gmbr tue, angkel letak gmbr profile kat twiter plak. Boleh ker ayah scha..mintak izin nie??

The Red Rambutan said...

Bro Monday

Waaaa.... Bestnya!

BRO_MONDAY said...

bro sichan : buleh je!!! koh koh koh ai jugak yam xde twitter!!! adehhh!

bro red : ('',) terbaik dari ladang lah bro...koh koh koh

Encik Suami said...

Ekseli..ai takde pun twitter tue.
Cume fb skrg cam harem jerk.rasa mcm nak delete akaun fb pun ada jugak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...