.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, May 2, 2011

.:. 1st gathering bersama blogger buat Vlog .:.

Assalamulaikum dan salam sayang buat semua pembaca Bro_Monday's Life ('',)

Entry awal pagi a.k.a tengah malam buta!!! koh koh koh saje nak buat mata mengantuk...Scha dan bonda nya dah tidur...bosan pulak berjaga sorang2 macam ni...

Baru lepas blogwalking sana sini, follow rakan2 dan komen serba sedikit kat entry mereka...

Badan sikit penat lah, jam 12pm - 3pm ber gathering bersama rakan2 blogger dan krew 1tube.my buat vlog di Taman Seri Empangan berhampiran dengan PICC Putrajaya!!!
INFO PASAL GATHERING NI, SILA KLIK SINI...Memang happening, walaupun ini adalah 1st time saya lepak ngan mereka...cool je...bersama dalam segmen bualsantai BEN ASHAARI...('',)

Dalam kepala ligat memikirkan bagaimana lah agaknya rupa vlog saya yang dirakam tadi...adehhh~ x sabar ni nak tunggu ianya terpapar di 1tube.my ... apa pun kita tunggu dan lihat...ye lah, selalu tengok rakan2 blogger lain punya, sekarang haaa rasakan lah sendiri...pengalaman yang sangat berharga...

Haaa...ini dia ada 2 keping gambar masa di lokasi...saya ambil tanpa izin di blog kak mas & bro wacana... THANKS ye...




Banyak lagi gambar kejadian, anda boleh lihat di blog rakan2 yang ramai dah buat entry pasal ni...saya je yang lambat...('',) SILA KLIK SINI dan TERJAH MEREKA 1 PERSATU...

Ok, dah ngantuk nak tidur...esok tengahari nak gi kenduri kahwin ujang kentut kuat & miss yana kat Bangi...Semoga kita berjumpa lagi ye...('',)

8 comments:

Tasha said...

eh, esok punya plan pukul berapa?

BRO_MONDAY said...

miss tasha : kata nya kita ada kat kenduri ujang dalam jam 1pm...apapun try ah kompom balik...('',)

~iera kan~ said...

thanks bro monday...happy gak jmpe semua td..tp kene balik awal :(

BRO_MONDAY said...

a'ah...samalah, ai pun balik awal...lepas setel ai ber vlog ai pun gerak jugak...oram umah dah janji nak ajak gi beli baram dapur...('',) lain kali kite semua jumpe lagi...

Budak Botak said...

he3, best la duduk area sana...

Entry terbaru Google Meraikan 160 Tahun World's Fair / World Expo... (",)

enuLwanie said...

xleh pergi! huwaaaa.....

baru tau semalam kena keje.
hampeh je!


bro pun ultras kelate ke?
suka.suka.suka!

BRO_MONDAY said...

budak botak : tu lah pasal....('',)

miss enulwanie : x leh pegi kenduri ujang??? adehh~ x pe, keje lagi utama...a'ah ai pun ultras kelate jugak!!! GKG...koh koh koh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bestnyer korang!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...