.:. TeNTaNG DiRi ai .:.

My photo
ai ni hepi oramnye, pastu ramai yam kata ai ni peramah,ai dah berumah tangga, ada soram waif yam comey & soram anak yam cute ai panggil beliau Scha Al-Aiman...nama penuh anak ai NUR ALYSHA HANI...ai sangat sayamkan femili ni...ai jugak suka berfoya-foya tapi bukan ke arah kejahatan mahupun kenakalan...tapi sebenarnye ke arah kebaikan...ai join Kelab Pemilik Proton Saga ISwara Malaysia (SagaIswaraClub)[www.sagaiswaraclub.com] dan Kelab Belia Saga Putrajaya (KBSP)[www.srd.com.my]...so, kitoram selalo ada aktiviti riadah dan amal...macam² lagi lah kalo nak cite...dah kenal, baru tau... koh koh koh ('',)

.:. CERITA BARU BLOG G-NOLA -On9 24hrs- .:.

Monday, May 16, 2011

.:. zip SELUAR koyak??? .:.




Assalamualaikum dan salam pagi Isnin buat semua rakan² pembaca Bro_Monday's Life ('',)

Hari ni saya pakai seluar slack lama tapi masih cantik wat pergi office...Malam tadi beriya-iya pesan kat isteri, "sayang, pagi esok tolong iron kan seluar ni tau...lama x pakai"...beliau pun iya kan je lah...macam biasa...('',)

Pagi tadi dalam jam 6.20am masa nak bersiap-siap tu, sarung je lah seluar ni...sekali tarik zip, zrappppp...sangkut² kasar!!! adehhh!!! koyak + zip x lekat antara giginya!!!

MENGGELABAH TAK TENTU HALA!!!

Isteri saya kata "wat x tau je lah...cover lah nanti dengan jaket masa kat office nanti"...

SELAMBA!!!

Sekarang ni, saya buat x tau x amek pot sangat hal ni...mujur lah x de lah nampak sangat kekoyakannya!!! Janji hari ni hari Isnin saya happy di hari kegemaran saya!!!

koh koh koh

CHILL~ SMILE~ awet muda....jumpa lagi nanti ok!!! koh koh koh

25 comments:

belogkiter said...

hihi.. nak jugak tu pakai...

BRO_MONDAY said...

nak wat cemana? dah tengah bersiap tu baru tersedar...koh koh koh pakai je lah...sok pakai suar lain..adehhh!

zacky ~786~ said...

haha.. mcm2.. kikikii ..~
p beli zip baru eh.. soh isteri tersayang gantikan zip tu.. :P

BRO_MONDAY said...

bro zacky : koh koh koh nak gi beli zip lah nanti...('',)

Dim Benihana said...

pehh gila tabah hati, kang kalo terkantoi, kan malu...keke

Sunah Mohammad said...

haaa...da kantoi dengan kami pembaca2 ni!!!

jotjit2u said...

skg aiman dh bgtau..so,hati2 kot d sbelah tu tnampak lak!!!ihihih....

jotjit2u said...

hati kering!!ihihih

Isteri Encek Bard said...

erkkk.. loh hai...

*luv Syahnia* said...

nak gelak je..hihihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehehe..adakah bro monday selesa?mesti kena hati2 selalu kan?bahaya tul sluar tak zip

Red Giant said...

Bahayo Bro.... Jgn Salah Langkah Sudah... Kantoi nnt... Huk3x..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wat2 xpasan jerk... janji leh cover.. org xpasan kan..

Mie said...

Tak fahamlah ngapa kau tak tukar suar tu, sbb koyak masih lagi kat umah bukan kat opis... konpius..

Dim Benihana said...

Bro, ko kena tag la...

http://islandofdim.blogspot.com/2011/05/surat-berantai-sesama-blogger.html

BRO_MONDAY said...

bro dim : adehhh!!! nak buat cemana? baru tersedar!!! koh koh koh

sis sunah : ai jujur xpe...x de niat lain...('',)

kak pijot : ('',) kering memam kering...keding pun ya jugak...koh koh koh mujur bebudak opis ni yam laki je tau!!! malu ah...

IEB : malunye!!!!!!!!!!!

miss luvsyania : koh koh koh

sis LM : zip!!! tapi separuh je...cover tadi ngan jaket!!! koh koh koh

bro giant : tu lah pasal...yu pernah alami x??? adehhh!!!

miss CMA : kan??? wat derk je tadi kat opis...

abam mie : dah lewat...lagi pun wife tengah sibuk siap kan anak nak gi taska...susah nak iron pagi2 hari...lain kali kena check dulu...

Rozuan Ismail said...

haha.memang style.kate bro monday.koyak janji x nmpak.cool.

BRO_MONDAY said...

PCB : koh koh koh giler selamba pagi tadi seharian kat opis...

Encik Suami said...

Lain kali,tuan yg nak pakai suar tue..kene tgk dulu keadaan suar tue cemana, ada koyak ker apa ker kan? maklumlah, dah lama tak pakai.
Bila dah pasti sume ok..baru lah soh wife gosokkan.
Naseb baek takde yg tegur..klu tak..kemaluan bro.Ish..ish..ish..

BRO_MONDAY said...

bro sichan : koh koh koh lepas ni kena hati²..bukan apa, sebenarnya rindu sangat nak pakai seluar lama tu...kenangan lapor diri kat opis ni 4 tahun lalu...('',)

Encik Suami said...

Patutlah..dah 4 tahun.Haiyo..lain kali check dulu ok.tak kesah la apa bende pun..yg penting ia dlm kategori lama.Bukan apa..barang lama kan..lagi klu lama tak gune..mesti ada something yg kita termiss.

BRO_MONDAY said...

jadi pengajaran...koh koh koh

Encik Suami said...

saya juga akan jadikan kes anda nie sbg pengajaran.
so far alhamdulillah..belum penah terjadi kes sebegini pada diri ai nie.

YanaMIB said...

haha sempoi isteri lu..nk try wat gitu kt ujang..agak2 dia nk layan x?? =P

BRO_MONDAY said...

miss yana MIB : ujang kompom selamba je...koh koh koh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...